Gazete Vatan Logo

Altın Kızlar geliyor

80'li yılların komedi klasiği “Altın Kızlar”ın yerli versiyonu çekilecek

80'li yılların komedi klasiği “Altın Kızlar”ın yerli versiyonu çekilecek. Hem de Fatma Girik, Filiz Akın, Hülya Koçyiğit ve Emel Sayın gibi, efsane liginden oyuncularla...

“ALTIN Kızlar”, yani “Golden Girls”, 80'li yıllarda TRT'de ilgiyle izlenen Amerikan dizilerinden biriydi. Dorothy, Rose, Blanche ve Sophia adlı dört yaşlı ama dinamik kadının komik maceralarını anlatan dizinin şimdi yerli versiyonu çekilecek. Hem de Tamer Karadağlı'nın deyimiyle efsane liginden dev bir oyuncu kadrosuyla... Yerli “Altın Kızlar” için Hülya Koçyiğit, Fatma Girik, Emel Sayın ve Filiz Akın'a teklif götürüldü.

YAPIMCILIĞINI Ayşegül Durukan'ın üstlendiği dizide oynamayı kabul eden Fatma Girik, Dorothy'nin annesi deli dolu Sofia karakterini oynamayı istedi. Hülya Koçyiğit'e ciddi, mantıklı ve aklıselim Dorothy, Emel Sayın'a sürekli farklı sevgililer edinen, çapkın Blanche, Filiz Akın'a ise olaylara ilginç bakışıyla dikkat çeken Rose rolü önerildi. Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak olan dizi için ATV ve Star TV'yle görüşüldüğü belirtildi.

Haberin Devamı