Gazete Vatan Logo
Magazin Altın Kelebek'ler sahibini buldu

Altın Kelebek'ler sahibini buldu

Bu yıl 32'ncisi düzenlenen Altın Kelebek Ödül töreni sanat, sosyete, iş ve televizyon dünyasından pek çok ismi buluşturdu. Geceye katılan konuklar da ödül alan isimler kadar konuşuldu

Geleneksel Altın Kelebek Ödül Töreni'nde yine ünlüler geçidi yaşandı. Akatlar Mustafa Kemal Kültür Merkezi'nde düzenlenen gecede neredeyse tüm magazin dünyası oradaydı. Neredeyse diyoruz çünkü Gülben Ergen, Ebru Gündeş, Hülya Avşar gibi bazı isimler kendilerine ödül verilmemesini protesto ederek davetli oldukları halde katılmadılar. Bu arada İbrahim Tatlıses de Asena ve Mahsun Kırmızıgül'ün geldiğini duyunca yarı yoldan dönerek geceye
katılmadı.

İlk defa kendim için ödül aldım
Şimdiye kadar üç kez Altın Kelebek alan Sibel Can Fantazi müzik dalında en iyi şarkıcı ödülünü kucakladı. Sibel "Daha önceki yıllarda ödülleri hep çocuklarım için aldım. Çocuklar bittiği için bu kez kendime alıyorum" dedi. Bu arada eşi Sulhi Aksüt de yurtdışında olduğu için geceye katılamadı.

Estetik olmuş
Ekranların sempatik sunucusu Ece Erken de törendeydi. Bir süre önce hastaneye yatan Ece, "Burnumdan et aldırdım" demişti. Ama Ece'nin değişime uğramış burnu onu ele verdi. Meğer estetik yaptırmış sunucu.

9 kilo verdi
Gelinim Olur musun yarışmasından çıktıktan sonra şarkıcılığa soyunan Sinem de konuklar arasındaydı. Sıkı bir rejime girip fazla kilolarından kurtulmaya çalışan Sinem 9 kilo vermiş.

Kaynanalar töreni birbirine kattı
Gelinim Olur musun ve Size Anne Diyebilir miyim? "Yılın TV olayı" dalında ödül aldı. Programların baş kahramanları kaynanalar ve gelinler ödül almaya sahneye gelince konuklar durumu protesto edip dışarı çıktı. Semra Hanım da 'Yüksekler taşlanır' diyerek gönderme yaptı.

Oyunculukta ilk ödülünü aldı
Oyunculuğa iyice ısınan Özcan Deniz, ilk kez bu dalda bir ödül aldı. Özcan "Bu ödül insanın ruhunu okşuyor" diye konuştu. Gecede şarkıcının bir zamanlar yediği içtiği ayrı gitmeyen Mahsun Kırmızıgül'le selamlaşmaması dikkat çekti.

Rüküşler yılı
Daha önceki yıllar da tüm konuklar defileden fırlamış gibi gelirlerdi törene. Ancak bu yıl ne olduysa olmuş konukların çoğu rüküşlükten öte gidememişti. Nehir Erdoğan, Didem Taslan, Tuğba Özay, Seçkin Piriler onlardan bazıları...

Kargalar sürüyle uçar
Geceye katılan Asena, Sedat Şahin tarafından korunduğu yolundaki haberlere yanıt verdi: "Korumam filan yok. Yalnız geziyorum. Ben bir kartalım, kartallar yalnız ve yüksek uçar. Kargalar sürüyle uçar."

Haberin Devamı