Gazete Vatan Logo

Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Kapalıçarşı'da çeyrek...

Altın fiyatlarının haftanın ilk gününde ne kadar olduğu merak ediliyor. Yatırımcıların yakından takip ettiği altının güncel fiyatı araştırılıyor. Peki Kapalıçarşı'da çeyrek altın kaç liradan işlemde? İşte tüm merak edilenler...

Altın fiyatları yeni haftaya nasıl başladı? Kapalıçarşı'da çeyrek...

Altın fiyatlarındaki son durum merak konusu oldu ve gündemde sıkça araştırılıyor. Cuma günü Kapalıçarşı kapanışında altının gramı 168,68 liradan çeyrek ise 276,23 liradan alıcı buldu. İşte altın piyasına dair gelişmeler...

Altının gram fiyatı, dünkü sert düşüşün ardından haftanın son işlem gününe yükselişle 168,7 liradan başladı.

Dün, dolar kurundaki değer kayıplarının etkisiyle satış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 1,70 azalışla 168 liradan tamamladı.

Gram altın, haftanın son işlem gününe yükselişle başlamasının ardından saat 10.00 itibarıyla yüzde 0,4 değer kazancıyla 168,7 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 276 lira, Cumhuriyet altını da 1.126 liradan satılıyor.

AA Finans Analisti İslam Memiş, bugün ABD ve Avrupa'da piyasalarının Paskalya tatili nedeniyle kapalı olduğunu, bu sebeple altın fiyatlarının dar bant içinde dalgalı bir seyir izleyebileceğini kaydetti.

Altının ons fiyatında 1.320-1.350 dolar aralığını takip etmeye devam edeceklerini dile getiren Memiş, dolar kuru ve altının ons fiyatında yaşanan düşüşlerden olumsuz yönde etkilenen altının gram fiyatında ise, 165 liranın destek, 171 liranın direnç konumunda olduğunu söyledi.

Haberin Devamı