Gazete Vatan Logo

Altın fiyatları şaşırtmaya devam ediyor! Kapalıçarşı'da çeyrek altın...

Yatırımcıların yakından takip ettiği altın fiyatları şaşırtmaya devam ediyor. Sürekli bir dalgalanma halinde olan altın fiyatlarının bugün Kapalıçarşı'da ne kadardan satıldığı merak ediliyor. İşte düğün sezonunun açılmasıyla birlikte piyasalardaki güncel durum...

Altın fiyatları şaşırtmaya devam ediyor! Kapalıçarşı'da çeyrek altın...

Yatırımcıların gözbebeği olan altın fiyatları dalgalanmalarla bir yükselmeye bir düşmeye devam ediyor. Kapalıçarşı'da bugün çeyrek altın 232,51 liradan gram ise 141,85 liradan satışa sunuldu. Altın fiyatlarını merak edenler için haberimizi derledik. İşte piyasalarla ilgili güncel durum...

Gram altın güne yükselişle başladı

Güne yükselişle başlayan gram altın, 142,2 lirayı görmesinin ardından 141,7 lira seviyesinde dengelendi. Kapalıçarşı`da çeyrek altın 235, Cumhuriyet altını 955 liradan satılıyor.

Dün, Asya piyasalarında 4 ayın en düşük seviyesi olan 139,1 liraya kadar gerileyen altının gram fiyatı, dolar kurunun değer kazanmasına paralel yükselişe geçerek günü önceki kapanışa göre yüzde 1 artışla 141,3 liradan tamamladı.

Gram altın, döviz kurlarının yükselmesine paralel bugüne de yükselişle başladı ve 142,2 lirayı görmesinin ardından saat 11.05 itibarıyla yüzde 0,3 artışla 141,7 lira seviyesinde dengelendi. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 235, Cumhuriyet altını 955 liradan satılıyor.

Haberin Devamı

Altının ons fiyatı ise aynı dakikalarda yatay seyirle 1.226,7 dolardan işlem görüyor.