Gazete Vatan Logo

Altın fiyatları haftanın son gününde ne kadar? Kapalıçarşı çeyrek altın...

Altın fiyatları 9 Haziran Cuma günü kaç liradan işlem görüyor? Yatırımcısının gözbebeği olan altın fiyatlarının haftanın son gününde nasıl olacağı merak konusu... Kapalıçarşı'da çeyrek altın ne kadardan satılıyor? İşte piyasalarla ilgili güncel durum...

Altın fiyatları haftanın son gününde ne kadar? Kapalıçarşı çeyrek altın...

Altın fiyatları dün kapanışta kaç liradan işlem gördü? Kapalıçarşı'da çeyrek altın 237,29 liradan gram ise 144,43 liradan alıcı buldu. Peki yatırımcısının ilgiyle takip ettiği altın fiyatları bugün ne kadardan alıcı bulacak? İşte piyasalarla ilgili güncel durum...

Altın 7 haftanın zirvesini gördü

Sterlin bazında altın “İngiltere seçimleri” ardından 7 haftanın zirvesini gördü.

Sterlin cinsinden altın fiyatları, seçim sonuçlarının Başbakan Theresa May'in İngiltere seçimlerinde çoğunluğu yakalayamayacağını işaret etmesi ardından, yedi haftadan uzun bir sürenin zirvesine tırmandı.

Perşembe günü gidilen gelen seçimden çıkan sonuçların, İngiltere'nin Avrupa Birliği'nden (AB) çıkmaya karar verdiği referandumdan bir yıldan az bir süre sonra ülkeyi daha fazla siyasi çalkantının beklediğinin sinyalini veriyor.

Spot piyasada işlem gören altın, yüzde 2.2 yükselerek onz başına 1,007.52 sterlin seviyesine yükselmesinin ardından 1,000 sterlinin altına geriledi. Altın, TSİ 07:55'te sterlin karşısında 999.00 sterlinden işlem gördü.

Haberin Devamı