Gazete Vatan Logo

Altın fiyatları hafta ortasında ne kadar? Kapalıçarşı'da çeyrek...

Altın fiyatlarının hafta ortasında kaç liradan işlem gördüğü merak konusu oldu. Yatırımcılarının her gün ilgiyle takip ettiği çeyrek altın Kapalıçarşı'da ne kadardan satıldı? İşte altın piyasasına dair tüm merak edilenler...

Altın fiyatları hafta ortasında ne kadar? Kapalıçarşı'da çeyrek...

Altın fiyatlarında yaşanan hareketlilik yatırımcılarını şaşırtmaya devam ediyor. 13 Aralık Çarşamba gününde altın fiyatları ne kadar? Kapalıçarşı'da dün kapanışta gram 153,61 liradan çeyrek ise 250,42 liradan alıcı buldu. İşte ayrıntılar...


Altının gram fiyatı, dün güne yükselişle başlamasının ardından 153,8 lira seviyesinde dengelendi.

Dün dolar kuru ve ons altın fiyatındaki gerilemenin etkisiyle satış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı, günü önceki kapanışa göre yüzde 0,51 değer kaybıyla 153,3 liradan tamamladı.

Gram altın, bugüne yükselişle başlamasının ardından saat 09.50 itibarıyla yüzde 0,32 değer kazancıyla 153,8 lira seviyesinde dengelendi. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 252, Cumhuriyet altını 1.028 liradan satılıyor.

ABD Merkez Bankası (Fed) Açık Piyasa Komitesi (FOMC) toplantısı öncesinde satış ağırlıklı bir seyir izleyen altının ons fiyatı dün 20 Temmuz'dan bu yana en düşük seviyesi olan 1.241 dolara kadar geriledi. Dünkü değer kaybının ardından Asya piyasalarında bugüne yükselişle başlayan altının ons fiyatı, şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,2 artışla 1.246 dolardan işlem görüyor.

Haberin Devamı