Gazete Vatan Logo

Altın fiyatları bugün ne kadar? Kapalıçarşı çeyrek altın...

Altın fiyatları her gün merak edilen konuların başında geliyor. Kapalıçarşı'da çeyrek altının ne kadar olduğu araştırılıyor. Özellikle yaz sezonunda ilgiyle takip edilen altın fiyatlarındaki son durum...

Altın fiyatları bugün ne kadar? Kapalıçarşı çeyrek altın...

Yatırımcısının her gün araştırdığı altın fiyatları bugün kaç liradan alıcı buluyor. Kapalıçarşı'da dün kapanışta çeyrek 235,19 liradan, gram ise 143,77 liradan satışa sunuldu. İşte altın piyasasına dair güncel bilgiler ve uzman yorumları...

Cuma günü alış ağırlıklı bir seyir izleyen altının gram fiyatı 144,2 liraya kadar yükselmesinin ardından günü, önceki kapanışa göre yüzde 0,55 değer kazancıyla 144 liradan tamamladı.

Altının gram fiyatı, haftanın ilk işlem gününe düşüşle başlamasının ardından saat 10.40 itibarıyla önceki kapanışa göre yüzde 0,20 azalışla 143,7 liradan alıcı buluyor. Aynı dakikalarda Kapalıçarşı'da çeyrek altın 236 lira, Cumhuriyet altını 961 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı ise haftaya düşüşle başlamasının ardından şu dakikalarda önceki kapanışa göre yüzde 0,18 azalışla 1.267,1 dolardan alıcı buluyor.