Gazete Vatan Logo

Altın fiyatları bugün Kapalıçarşı'da ne kadar?

Altın fiyatları haftanın ilk gününe nasıl başladı? Altın fiyatlarındaki dalgalanmalar devam ediyor. Altın fiyatları Kapalıçarşı'da haftaya yükselişle başladı, haftayı nasıl kapatacağı ise merak konusu oldu. İşte detaylar...

Altın fiyatları bugün Kapalıçarşı'da ne kadar?

Altın fiyatları bugün yatırımcısını sevindirerek güne başladı. Gram altın fiyatları 0,28% yükselerek 128,19 liraya çıktı. Çeyrek altın fiyatları ise 0,25% artış gösterdi ve 210,59 liradan satışa sunuldu. Piyasalarla ilgili ayrıntılar haberimizin devamında yer alıyor.

GÜNCEL ALTIN FİYATLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Altında ibre yukarı yönde

Altın dolardaki son düşüşün etkisiyle kazançlarını ikinci güne taşıdı.

Altın, doların zayıflaması ve bir teknik göstergenin son satışların aşırı olduğunu işaret etmesiyle, kazançlarını ikinci güne taşıdı.

Spot piyasada işlem gören altın onz başına 1,139.84 dolara kadar yükselmesinin ardından Singapur saatiyle 13:21'de 1,139.20 dolar seviyesinden işlem gördü.

Değerli metal ardı ardına altı hafta değer kaybederek Perşembe günü 1,122.89 dolara düşmesiyle, 2 Şubat'tan beri görülen en düşük seviyesine gerilemişti.

Altında 14 günlük RSI göstergesi Cuma günü ardı ardına yedi gün 30 seviyesinin altında kalarak, bazı traderlar için fiyatların yükseliş hazırlığında olduğunu işaret etmişti.

Haberin Devamı