Gazete Vatan Logo

Altı kara haber!

Dün Türkiye 3 ilden gelen 6 acı haberle yasa boğuldu. Van Çaldıran’da 3 asker ve bir korucu, Hakkari’de ise bir asker şehit düştü. Diyarbakır’da yaralanan bir asker de 10 gün sonra şehit oldu

Altı kara haber!

PKK ile mücadele eden kahraman askerlerimiz, terör örgütüne her geçen gün daha büyük darbeler indiriyor. Ancak teröristlerle sağlanan sıcak temaslardan acı haberler geliyor. Dün Van ve Hakkari’den yüreğimizi kavuran şehit haberleri aldık. Van Çaldıran’da önceki gün 3 TIR’ın yakılması olayının ardından başlatılan operasyonda çıkan çatışmada 3 asker ve 1 güvenlik korucusu şehit oldu, 4 asker de yaralandı.

Hakkari Şemdinli Koçtepe bölgesinde 34üncü Hudut Tugay Komutanlığı tarafından düzenlenen operasyon esnasında teröristler ile ile çıkan çatışmada da 1 asker şehit oldu.

O hainler öldürüldü

Şırnak’ta 15 Mayıs’ta Görmeç bölgesinde düzenlenen operasyon sırasında teröristlerin saldırısında yaralanan ve Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altında bulunan Diyarbakırlı asker 21 yaşındaki Reşit Yıldız’dan da acı haber geldi. 2 teröristde öldürüldü. Şehitlerimizin kanı yerde kalmadı. Tendürek’te 9 terörist etkisiz hale getirildi. Ayrıca, Irak’ın kuzeyindeki Metina bölgesine yapılan hava harekatında, eylem hazırlığında olduğu belirlenen üç terörist öldürüldü. Harekatta, teröristlerce kullanılan cephanelik imha edildi.

Haberin Devamı