Gazete Vatan Logo

Almanya'yı fethetti!

Azerbaycanlı şarkıcı Seyran, ‘O Ses Almanya’ yarışmasında seslendirdiği ‘Aya Benzer’ şarkısı ile yarışmaya damgasını vurdu.

Almanya'yı fethetti!

Azerbaycan türkülerini modern düzenlemeler ve kendine has tarzıyla yeniden yorumlayan Azerbaycanlı şarkıcı Seyran, Almanya’da adından söz ettirmeye devam ediyor.

İlk teklisi “Sarı Gelin” ile Amerikan müzik kanalı MTV’nin listelerinde yer alan ve son teklisi ‘Gözelim Sensin’ ile Alman müzik listelerini altüst eden Seyran, şimdi de ‘O Ses Almanya’ yarışmasına damgasını vurdu.

‘The Voice Of Germany’ (O Ses Almanya) yarışmasına katılan ve Mustafa Sandal’ın klasikleşmiş şarkısı ‘Aya Benzer’i seslendiren Seyran, dört jüri üyesini de kendisine döndürmeyi başardı ve stüdyoda eğlenceli anlar yaşattı.

Almanya’nın ünlü isimleri Alice Merton ,Sido, Rea Garvey ve Mark Foster’tan oluşan ‘O Ses Almanya’ jürisi şarkı boyunca yerinde duramadı ve performans sonunda Seyran’ı ayakta alkışladı.

‘O Ses Almanya’ da finali görmek ve şampiyon olmak istediğini belirten Seyran ‘ Aya Benzer şarkısının bana uğur getirdiğini düşünüyorum. Enerjisi çok yüksek bir şarkı. Mustafa Sandal’a da bu güzel şarkı için sonsuz teşekkürler’ dedi.

Haberin Devamı