Gazete Vatan Logo

Almanya'daki ölümlerde detay: Tatar yayı, tarikat...

Almanya'nın Passau kentindeki bir pansiyon odasında iki ok yayının yanında bulunan 33 ve 30 yaşında 2 kadın ve 54 yaşında bir erkeğin cesetleri bulunmuş, yapılan polis soruşturmasında, 30 yaşındaki kadının evinde iki ayrı ceset daha bulunduğu bildirilmişti. Otel odasında ölü bulunanların Tatar yayı ile öldürülmüş olduğu anlaşıldı.

Almanya'daki ölümlerde detay: Tatar yayı, tarikat...

Almanya'nın Bavyera eyaletinin Passau kentinde bir pansiyonda 3 kişi ölü olarak bulundu. Polis, 30 ve 33 yaşlarında iki kadın ve 53 yaşında bir erkeğin tatar yayıyla öldürülmüş halde bulunduğunu açıkladı. Polis, öldürülen kadınların göğsünden okla vurularak hayatlarını kaybettiklerini belirtti.

Olayı soruşturan savcılık, pansiyonda öldürülen kadınlardan 33 yaşında olan ile 53 yaşındaki erkeğin cesedinin yatakta el ele tutuşmuş ve göğüslerinden vurulmuş bulunduğunu, 30 yaşındaki kadının ise yerde yattığını aktardı.

Otopsi sonuçlarına göre odada ölü bulunanların tatar yayı ile göğüs ve boyunlarından vurularak öldürülmüş oldukları anlaşıldı.

Ölenlerin ismi 53 yaşındaki Torsten W., 33 yaşındaki Kerstin E. ve 30 yaşındaki Farina C. olarak aktarıldı. Kanıtlar, kadınlardan genç olanın diğer kadın ve erkeği vurduğu, daha sonra kendini vurduğu yönünde...

Öte yandan okla öldüğü belirlenen 30 yaşındaki kadının Wittengen kentindeki evinde yapılan aramada 2 kişinin daha cesediyle karşılaşıldı. Komşuların evden tuhaf kokular geldiğini söyleyerek polise bildirdikleri ortaya çıktı.

Haberin Devamı

Ölenlerin kimliği 25 yaşındaki Gertrud C. ve 19 yaşındaki Carina U. olarak belirlendi.

Polis olay hakkında fazla detaya sahip olmasa da Daily Mail'de yer alan habere göre olayda ölen 5 kişi de birbiriyle bağlantılı.

Habere göre ölen erkeklerden 53 yaşındaki Torsten, ortaçağ ürünleri ve bıçaklar satan bir dükkan sahibiydi ve Kerstin ile birlikte pansiyonu kiralamışlardı.

Torsten ve Kerstin daha önce de hayatını kaybeden diğer iki kişi Gertrud ve Carina ile kiraladıkları bir çiftlikte yaşıyorlardı.

İddialara göre orta çağa merakı olan bu grubun başında Torsten bulunuyordu ve diğer kadınlara köleleriymiş gibi davranan ve kendisini 'efendileri' olarak gören bir seks tarikat lideriydi.

Ölenler arasında en genci olan 19 yaşındaki Carina'nın 18 olduktan sonra evden kaçtığı ve Torsten'in kiraladığı çiftlikte kaldığı belirtiliyor. Yine aynı şekilde ölenlerin bir şekilde ailelerinden izole edilerek gruba dahil olduğu tahmin ediliyor.

Haberin Devamı

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.