Gazete Vatan Logo

Alman kocanın şiddetine 3 kurban!

Mangal kömürlü düzenek kurup, 2 çocuğuyla canına kıydı

İlknur Per Mellersh, dayakçı Alman eşinden kaçıp Aydın’ın Söke ilçesine geldi. Kiraladığı bağ evinde mangal kömürlü düzenek kurup, 2 çocuğuyla canına kıydı

AYDIN’ın Söke ilçesi Güllübahçe beldesinde yaşanan acı olay şöyle gelişti: Beldede bahçıvanlık yapan Orhan Akkoyun, dün saat 14.00 sıralarında, Yenimahalle’deki bağ evinin bahçe kapısındaki ’Dikkat zehirli gaz’ ve ’Dikkat zehirlidir’ yazılı iki kağıdı fark etti. Akkoyun, şüphelenip, durumu Mahalle Muhtarı Ramazan Akgüneş’e bildirdi. Muhtar Akgüneş, Akkoyun ile birlikte gittiği evin kapısının kilitli olması ve ısrarla çalmasına rağmen açan olmaması üzerine jandarmayı aradı.

Jandarma, çilingir yardımıyla kapıyı açıp içeri girdiğinde, 10 gün önce İzmit’ten gelip kiraladığı bağ evine yerleştiği belirtilen İlknur Per Mellersh ile kızı 6 yaşındaki Mira ve oğlu 8 yaşındaki Yannis Uri Mellersh’in yer yatağındaki cesetleriyle karşılaştı. Almanya’da doğup, büyüdüğü ve çifte vatandaş olduğu belirlenen İlknur Per Mellersh’in, kapı ve pencere aralarını bantla kapattıktan sonra, ısıtıcı üzerindeki bir bakır kaba mangal kömürü koyarak, çocuklarıyla ölüm uykusuna yatıp, intihar ettiği belirlendi. İlknur Per Mellersh’in kapıdaki iki notu ise başkalarının içeri girmemesi için astığı sanılıyor.

Bağ evi anne ve iki çocuğuna mezar oldu

İlknur Per Mellersh’in Almanya’nın Hamburg kentinde oturduğu, iddiaya göre Alman kocasının şiddetinden 2 çocuğuyla birlikte kaçıp önce İzmit’teki yakınlarının yanına geldiği, buradan da 10 gün önce Söke’nin Güllübahçe beldesindeki bu bağ evini kiraladığı öğrenildi.

Haberin Devamı