Gazete Vatan Logo
Magazin Alkışlar Gökhan Türkmen'e!

Alkışlar Gökhan Türkmen'e!

Şarkıcı Gökhan Türkmen, 'Sessiz' albümünde yer alan 'İnsanız Ayıbı Yok' şarkısının tüm dijital gelirini Ege Orman Vakfı bünyesinde Melike Turgut adına oluşturulan koruya bağışlayacak.

Alkışlar Gökhan Türkmen'e!

Konser programı için İzmir'e gelen Gökhan Türkmen'i ziyaret eden Ege Orman Vakfı Basın ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Sırma Buğdaycı, Vakfın hediye kutusunu armağan etti.

Şarkısı 'Vay Halimize' ile çevre kirliliği ve küresel ısınma konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan Gökhan Türkmen, 'Sessiz' albümünde yer alan 'İnsanız Ayıbı Yok' şarkısının tüm dijital gelirini Ege Orman Vakfı bünyesinde Melike Turgut adına oluşturulan koruya bağışlayacağını belirtti. Türkmen'e doğaya duyarlılığından dolayı teşekkür eden Buğdaycı, Vakfın devam eden ağaçlandırma çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Vakfın doğal ürünlerinden oluşan hediye kutusu ile bir fidan dikildiğini öğrenen Gökhan Türkmen, çok beğendiğini ifade ederek, herkesi doğaya katkıda bulunmaya davet etti. Vakfı çalışmalarından dolayı kutlayan Türkmen, bundan sonra da Ege Orman Vakfı'na desteklerinin devam edeceğini söyledi.