Gazete Vatan Logo

Alışveriş merkezlerinde yeni yıl indirimi başladı

2004'e 21 gün kaldı, alışveriş merkezleri indirime başladı. Yeni yıl alışverişi için son haftaya kalmayın mallar kapışılmadan hediyenizi alın

Profilo Alışveriiş merkezi: Bir talihliye BMW Z4
Mecidiyeköy Profilo Alışveriş Merkezi, "BMW Z4 ile şansınıza hız katın" kampanyası düzenliyor. Ayrıca Profilo'daki mağazalar yüzde 50'ye varan indirimler, uzun vadeli taksit oranları ve hediye çeki uygulamalarıyla yılbaşı alışverişi yapacaklar için farklı fırsatlar sunuyor. Bir talihli müşterinin BMW Z4 kazanacağı kanpanya 25 Şubat'a 2004'e dek sürecek. Profilo Alışveriş Merkezi'nden alışveriş yapanlar aldıkları katılım kuponları üzerindeki şifreyi Turkcell 3262'ye kısa mesaj olarak göndererek çekilişe katılabilecek. İndirim yapan bazı mağazalar ve oranları ise söyle: Polo Garage yüzde 50, İpekyol yüzde 50, Mudo Concept yüzde 50, Atalar yüzde 30, Nine West yüzde 30, Park Bravo yüzde 30 ve üç taksit imkanı, Tefal'de tüm ürünlerde 6 taksit, Marks&Spencer'da ise hediye çeki uygulaması var.

Beylidüzü Migros: Kazan hemen harca
Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi, yılbaşı için tüm iç mekanı ışıltılı yeni yıl süslemeleri ile donattı bile. Çocuklar, Beylikdüzü Migros Alışveriş Merkezi'nde 31 Aralık tarihine kadar hergün Noel Baba ile birlikte olabilecek. Noel Baba'dan hikayeler dinleyip, birlikte şarkılar söyleyip, oyunlar oynayabilecek. Büyükler için ise "Hemen Kazan Hemen Harca" adlı yarışma var. Bilgi ve yetenek oyunlarında başarılı olan müşteriler toplam 10 milyar değerinde "Alışveriş Merkezi Parası" kazanabilecek. "Hemen Kazan Hemen Harca" yarışması 16,23 ve 30 Aralık günleri 17.30 -19.30 saatleri arasında gerçekleştirilecek. "Ben iddialıyım" diyenlere duyurulur.

Metrocity: İndirim yarışı başladı
Levent'teki Metrocity 2004'ü tüm mağazalarda yapılan özel indirimlerle karşılıyor. Örneğin Flo Mağazası, 15 Aralık'tan itibaren turuncu etiketli ürünlerde nakit veya kredi kartı ile yapılan ödemelerde yüzde 25 indirim uyguluyor. Iceboys'da ise Aralık ayı boyunca kredi kartı ile yapılacak tüm alışverişlerde yüzde 30 indirim ve 4 taksit uygulaması var. Nakit alışverişlerde ise bu indirim yüzde 40'a çıkıyor. Kuz Optik ise yıl sonuna kadar alınacak tüm ürünlere 10 taksit yapıyor. Toshibacity Mağazası'nda 15-31 Aralık tarihleri arasında notebook alan her müşteriye 64MB'lık USB fan hediye edecek.

Galleria: Toyota Corolla Terra
Ataköy'deki Galleria'dan 50 milyon lira ve üzeri alışveriş yapanları bir Toyota Corolla Terra ve süpriz hediyeler bekliyor. Yeni yıl hafatası boyunca Noel Baba orkestrası birbirinden hareketli parçalarla Galleria ziyaretçilerine keyifli dakikalar yaşatırken, geyikli kızağı ile Galleria'da dolaşan Noel Baba, çocukları hediyelerle sevindirecek. Tween-Damat 5 taksit ve nakit ödemelere yüzde 10 indirim uyguluyor. Vakko, tek ödemede yüzde 10 indirim, Advantage ve Worldcard'a ise 5 taksit uyguluyor. Limon Company, İGS, Little Big, Mudo Collection, Atalar, Bata, Benetton, Beymen Business, Daniel Hechter, Desa'da da çeşitli oranlarda indirim var.

Olivium Outlet Center: 2004'e özel indirim
Zeytinburnu'ndaki Olivium Outlet Center'da yer alan tüm mağazalar yılbaşı öncesi müşterilerine hem taksit hem de yüzde 50'lere varan indirim yapıyorlar. Çocuklara hitap eden Ceylan giyim üç giysi alana birini bedava veriyor. Üstelik 6 taksitte. Erol Erkek Giyim peşin fiyatına 8 taksit yaparken nakite yüzde 20, kredi kartıyla tek ödemeye de yüzde 10 indirim olanağı sağlıyor. Options'da ise erkek takım elbise 149 milyon lira. Olivium'daki Fabrika Altınyıldız seri sonu ürünlerde yüzde 50 indirime artı yüzde 20 indirim daha ilave etti. HSBC Card ve Advantage'a 200 milyonun üstüne 4 taksit uyguluyor.

Tepe Nautilus: 100 milyarlık paketler
Kadıköy'deki Tepe Nautilus-World işbirliğiyle bir yeni yıl çekilişi düzenledi. Şubat ayı sonuna dek Tepe'den alışveriş yapan bir müşteri 100 milyar değerinde ödül paketi kazanacak. Talihli, 100 milyarlık dört hediye paketinden birini seçme şansına sahip. Tepe Nautilus mağazalarından 25 milyon tutarında her alışveriş bir şans numarası getirecek. Worldcard sahipleri ise aynı alışverişte 2 şans numarası kazanacak. Paketlerden birinde Land Rover Free Lander, birinde Alfa Romeo, bir diğerinde Harley Davidson birinde ise motor yat var. Talihli, paketteki hediyelerin yanı sıra 10 milyarlık bir de alışveriş çeki kazanacak.

Haberin Devamı