Gazete Vatan Logo

Alışveriş 1 milyar lirayı aşacak!

Babalar Günü'nde alışveriş rekoru...

Geçen yıl okulların kapanmasıyla aynı döneme denk gelen Babalar Günü’nde harcamalar 900 milyon lirayı aştı.

Bu yıl da okulların kapanmasına ve İstanbul Shopping Fest’e denk gelen Babalar Günü’nde harcamalar 1 milyar liranın üzerine çıkacak.

Ortopedik terlikler

BIRKENSTOCK sandaletler Babalar Günü için hediye alternatifleri arasında. Birkenstock, babasına hoş bir sürpriz yapmak isteyen herkese, renkli tabana sahip tasarımları ve her yaştan beylerin zevkine seslenen farklı modelleri ile alternatif sunuyor. Ortopedik tabanları ve topuk kısmındaki derinlik sayesinde ayakların rahat etmesini sağlıyor.

En yeniler indirimli

İNCİ Deri Babalar Günü için düzenlediği kampanya ile 16 Haziran’a kadar ilkbahar-yaz sezonu modellerinden seçeceğiniz tüm ürünlerde yüzde 50 net indirim yaparken, Garanti Bankası kart sahiplerine özel ekstra yüzde 10 indirim imkanı sunuyor.

Eski İstanbul babalarına!

KATZZE’NİN Babalar Günü’ne özel tasarlanan el yapımı yastıkları, eski babalara esprili bir dokunuş yapıyor... Kibar ve centilmen İstanbul beyefendilerini sembolize eden yastıklar, bıyık ve püskül detaylarıyla süslenmiş. Fiyatı: 59.90.

Uygun fiyat bauMax’da

BABALARIN hayatını kolaylaştıracak ve keyif verecek hediyeler bauMax’ta. 35.90 TL’ye mangal, 119 TL’ye Einhell çim biçme makinesi, 129 TL’ye dokunmatik navigasyon, 179 TL’ye bisiklet gibi birçok hediyeyi çok uygun fiyatlara bulabilirsiniz.

Hediyeli alışveriş

THEORİE, Babalar Gününe özel kampanyalar sunuyor. Woollike takım elbise 149 TL’den satılırken 50 TL’lik bedava alışveriş fırsatı sunuyor. Kanvas pantolon 49 TL yerine 29 TL’ye, gömlek 49 TL yerine 19 TL’ye, kot pantolon 69 TL yerine 39 TL’ye, tişört 19 TL yerine 12 TL’ye satılıyor.

Babanızı şımartın

LC Waikiki, Babalar Günü için özel olarak tasarlanan ürünleriyle hem çocuklara, hem de babalara hitap ediyor. Ayrıca 16 Haziran’a kadar yapılacak 75 TL ve üzeri alışverişlerde kalem seti ve anahtarlık hediye ediyor. Sportif babalar için renkli polo yaka tişörtler, keten gömlek ve pantolonlar LC Waikiki’nin 2013 Yaz Erkek Koleksiyonu’nda ön plana çıkıyor.

En özel Koleksiyon

KOLEKSİYON Mobilya’nın işlevsellik ve estetiği bir arada sunan mobilya ve aksesuar serileri ile Babalar Günü’ne ezber bozan hediyelerle girmek mümkün. Gondol, Amoroso koltuklar ile İstanbul serisi cam bardaklar ve Sufi fincanlardan oluşan hediye önerileri dikkat çekiyor.

En kahraman benim babam

BU yıl babama ne hediye alacağım diye düşünenlerin yardımına Koton’un “kahraman babaları” yetişiyorÖ Koton’un kahraman babası, tüm babalar için her stile uygun hediyeleri seçip sürpriz indirimlerle sunuyor. ‘Kahraman babam işte, tatilde ve haftasonunda’ olmak üzere 3 farklı tema var.

Rahat ve renkli

SABRİ Özel 2013 Yaz Koleksiyonu’nda, günün her anı kendini şık ve rahat hissetmek isteyen babalar için; gömlekler ince garni ve şerit detaylarıyla vitrinlerde yer alıyor. Zengin model seçenekleri olduğu kadar özgün tasarımlarıyla da dikkat çeken Sabri Özel yeni sezon modelleri yüzde 35+10 indirimle sunuluyor.

Stil seçenekleri Ramsey’de

BABASINA hem şık hem de özel bir hediye vermek isteyenler için Ramsey’in İlkbahar/Yaz Koleksiyonu çok sayıda seçenek sunuyor. Ramsey’in yüzde 50’ye varan hafiflik sağlayan takım elbiselerinden keten-koton karışımlı kumaşlardan hazırlanan astarsız ceketlerine, gömleklerden aksesuara kadar geniş ürün koleksiyonundan yüzde 40 indirim fırsatıyla seçim yapmak mümkün.

Trendy bileklikler

DÜNYA modasının vazgeçilmez trendleri arasında yer alan deri bileklikler, Asgold ile babaların gündelik yaşamlarına giriyor. Deri bileklikler altının gücüyle birleşerek çağdaş ve modern formlara önem veren, kendine has stile sahip babalar için hediye alternatifleri arasında yerini alıyor.

Mis gibi koksunlar...

TEKİN Acar Cosmetics, Babalar Günü’ne özel kampanya düzenledi. 16 Haziran’a kadar Tekin Acar Cosmetics mağazalarına gelen Türk Telekomlular (Avea, TTnet ve Türk Telekom) babalarına ünlü lüks markaların ürünlerini yüzde 50 indirimle alabiliyor.

Baştan aşağı bakım zamanı

BATH&BODY Works, Babalar Günü’nde çeşitli koku ve formlarda şık hediye alternatifleri sunuyor. Signature Collection’da yer alan duş jeli, vücut losyonu, deodorant ve parfümleri tek tek satın alabileceğiniz gibi ona özel bir hediye seti de yaratabilirsiniz.

Klasik ve spor

HEM klasik hem de spor giyimden hoşlanan erkeklere yönelik Greyder’in koleksiyonunda spor ayakkabılar, Loafer’lar ve bez ayakkabılar hediye seçenekleri arasında yer alıyor.

Zaman değerli

ESSENCE’İN babalar için önerdiği kahverengi tonlarından oluşan süet deri kayışlı model, VD53 kronograf makinaya sahip. Renkli cam kullanılan saatin, 100 metre su geçirmezlik özelliği bulunuyor.

İkinci ürün 19.90 liraya

PIERRE Cardin, Babalar Günü’ne özel t-shirt ve gömleklerde ikinci ürün 19.90 TL kampanyası düzenledi. Canlı renklerdeki geniş t-shirt koleksiyonu ve easy-care teknolojili, kırışıklığa karşı dirençli gömlekler hediyeler arasında.


Haberin Devamı