Gazete Vatan Logo
Magazin Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman barıştı!

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman barıştı!

Aleyna Tilki, dün akşam Emrah Karaduman’a sosyal medyadan ağır sözler söylemişti. Aleyna Tilki, hüngür hüngür ağladığı videoyu sosyal medya hesabından paylaşarak magazin gündemine damga vurmuştu. Emrah Karaduman, bu akşam Aleyna Tilki’ye kocaman bir çiçek göndererek gönlünü aldı

Aleyna Tilki ve Emrah Karaduman barıştı!

Ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, sosyal medya hesabından ağır sözlerle eleştirdiği Emre Karaduman ile barıştı. Karaduman, Aleyna Tilki'ye çiçek gönderek gönlünü aldı. Tilki ise bu anları sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

"NORMALDE HEMEN BARIŞMAM"

Instagram hesabının hikaye bölümünden Emre Karaduman'ın çiçek gönderdiği anları takipçileriyle paylaşan Aleyna Tilki, "Özür dileme çiçeği geldi, çiçek bayağı güzelmiş, bebek balkabakları filan var üzerinde, bu yüzden kısa sürdü küslüğüm. Hemen küserim, normalde hemen barışmam ama bebek balkabakları için herşey olabilir." notunu paylaşımına yazdı.

NE OLMUŞTU?

Aleyna Tilki sosyal medya hesabından Emrah Karaduman ile ilgili paylaşımlar yaparak kalbini kırdığını ifade etmişti. Tilki son olarak ağladığı anları paylaşarak sitem etmişti.