Gazete Vatan Logo
Magazin Aleyna Tilki'nin paylaşımına Liam Vandiar’dan olay yorum!

Aleyna Tilki'nin paylaşımına Liam Vandiar’dan olay yorum!

Kariyeri için rotasını yurt dışına çeviren Aleyna Tilki, özel hayatıyla da dikkat çekmeye başladı. Önceki gün Tilki'nin bir paylaşımına Güney Afrikalı model Liam Vandiar, 'ateş' emojisiyle yorum yaptı. Genç popçu, takipleşmeye başladığı modele kalple karşılık verdi

Aleyna Tilki'nin paylaşımına Liam Vandiar’dan olay yorum!

Genç popçu Aleyna Tilki, yakışıklıların yakın markajına girdi. Her yaptığıyla olay olan Aleyna Tilki, geçen aylarda dünyaca ünlü futbolcu David Beckham ile eşi Victoria Beckham'ın büyük oğlu Brooklyn Beckham'la Instagram'da takipleşerek gündem olmuştu.

Birbirlerinin fotoğraflarını beğeni yağmuruna tutan ikiliden Aleyna, "Brooklyn, çok iyi bir fotoğrafçı. Ona poz vermeyi isterim" diyerek de Beckham Ailesi'nin yakışıklı üyesine övgüler düzmüştü.

18 yaşındaki şarkıcı, şimdi de Güney Afrikalı model Liam Vandiar'ın radarına girdi.

Geçen günlerde Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser veren Aleyna, önceki gün sahneden bir fotoğrafını paylaştı.

KAYITSIZ KALMADI!

Yakışıklı model Liam Vandiar ise Aleyna Tilki'nin bu karesinin altına 'ateş' emojisiyle yorum yaparak popçunun sahneyi yakıp geçtiği imasında bulundu.

Aleyna, Vandiar'ın bu yorumuna karşılıksız kalmadı. Tilki de Güney Afrikalı modele 'kalp' emojisiyle karşılık verdi.

İkilinin sosyal medyada birbirine yaptığı kur gözden kaçmadı. Birbirlerini takibe de alan ikilinin, Tilki'nin yeni şarkısı için geçen yılın son günlerinde ABD'ye gittiği zaman tanıştığı da konuşulanlar arasında.

Haberin Devamı

Stüdyo çalışmaları için sık sık ABD'ye giden Aleyna'nın yakışıklı modelle yakınlaşması "Aleyna, işte de aşkta da kazanıyor" dedirtti

(Takvim)