Gazete Vatan Logo
Magazin Aleyna Tilki krizi aşkı bitirdi!

Aleyna Tilki krizi aşkı bitirdi!

Sosyetik güzel Aylin Koç ile kendisi gibi 19 yaşındaki sevgilisi Dilan Erkaya’nın 7 aylık ilişkisi, sekteye uğradı. Dedikodulara göre; Erkaya’nın Aleyna Tilki ile sık sık görüşmesi Koç’un canını sıktı. Tartışan aşıklar, ilişkiye nokta koyup birbirlerini Instagram’da takipten çıkardı.

Aleyna Tilki krizi aşkı bitirdi!

Ağustos 2018'den beri birlikte olan merhum iş adamı Mustafa Koç'un kızı Aylin Koç ile sosyetik fotoğrafçı Bennu Gerede'nin oğlu Dilan Erkaya'nın aşkında kriz çıktı... Aşklarına ailelerinden de onay alan ve birbirlerine çok yakıştırılan 19 yaşındaki ikilinin arası şu sıralar limoni. Ünlü çiftin arasının bozulmasına ise her adımıyla olay olan 18 yaşındaki popçu Aleyna Tilki'nin neden olduğu konuşuluyor.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; geçtiğimiz ay sık sık bir araya gelip atölyede resim yapan grafiti sanatçısı Erkaya ile Tilki'nin yakınlaştığı iddiası, Aylin Koç'un canını sıktı. Kıskançlık krizine girdiği öne sürülen Koç, Dilan Erkaya'ya rest çekti. Genç kız, Erkaya'yı Instagram'da takipten çıkardı. Dilan da Koç'un bu şok hamlesine aynı şekilde karşılık verdi. Ancak genç adam, aşkıyla fotoğraflarını silmeye kıyamadı.

'KARA KEDİ' BENZETMESİ!

Aleyna Tilki hakkında ikilinin aşkını bozduğu iddiasıyla 'kara kedi' benzetmesi yapıldı.

SESSİZ KALMIŞTI

Geçen ay adı Dilan Erkaya ile aşk dedikodusuna karışan Aleyna, iddialar karşısında sessiz kalıp kafa karıştırdı. Tilki'nin, Erkaya'nın annesi Bennu Gerede ile de arasından su sızmıyor.

Haberin Devamı