Gazete Vatan Logo
Magazin Aleyna Tilki, 11 gündür başından ayrılmıyor!

Aleyna Tilki, 11 gündür başından ayrılmıyor!

Aleyna Tilki, bıçaklı saldırıya uğrayan ünlü DJ ve besteci Emrah Karaduman’ı ilk günden bu yana yalnız bırakmıyor.

Aleyna Tilki, 11 gündür başından ayrılmıyor!

Genç şarkıcı Aleyna Tilki, 11 Mart gecesi Eskişehir’de bıçaklı saldırıya uğrayan ünlü DJ ve besteci Emrah Karaduman’ı ilk günden bu yana yalnız bırakmıyor.

11 Mart gecesi bir gece kulübünde sahne almak için Eskişehir’e gelen DJ ve besteci Emrah Karaduman ile arkadaşı Volkan Karaca, konakladıkları otelin önünde E.D. isimli şahsın bıçaklı saldırısına uğramıştı. Karaduman ve arkadaşı, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Volkan Karaca, geçtiğimiz hafta tedavisinin ardından taburcu edilirken Emrah Karaduman’ın ise Genel Cerrahi Servisi'nde tedavisi sürüyor.

İlk günden bu yana Emrah Karaduman’ın başından ayrılmayarak tedavi sürecinde ünlü DJ ve besteciye destek olan ünlü şarkıcı Aleyna Tilki, kahvaltı yapmak için ayrıldığı hastane çıkışında Karaduman’ın sağlık durumuna ilişkin, “Süper. Şuan bir acelem var, kahvaltı yapacağım” dedi. Tilki, “Ne zaman taburcu olacak?” sorusuna, “Bilmiyorum” yanıtını verdi.

Emrah Karaduman ve arkadaşı Volkan Karaca'ya bıçakla saldıran E.D., ilk olarak çıkarıldığı mahkemece adli kontrol ve yurt dışı yasağı şartı ile serbest bırakılmış, daha sonra itirazların ardından tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.

Haberin Devamı