Gazete Vatan Logo
Magazin Aleyna şarkısı kamyon arkası

Aleyna şarkısı kamyon arkası

İREM Derici, yeni albümü ‘Sabıka Kaydı’ ile Yasemin Şefik’in Best FM’deki programına konuk oldu.

Aleyna şarkısı kamyon arkası

“Düğün dernek şarkılarından gına geldi. Artık yapmıyorum öyle şarkılar” diyen Derici, “Twitter’dan şarkı çıkar mı?” sorusu üzerine şunları söyledi: “Emrah ve Aleyna’dan mı diyorsun! Onların şarkı kamyon arkası sözü. Çok akıllıca bir şey yapmış Emrah. Şarkı çıkmadan birkaç hafta önce Instagram’da kamyon arkası sözlerini yayınladım. Hala duruyor. Bakabilirler. Sonra Aleyna-Emrah şarkısı çıktı!”

Sahte şarkıya 100 bin’lik dava

Aleyna Tilki’nin yapımcısı Samsun Demir, ‘Dipsiz Kuyum’un sahtesini iTunes’da yayınlayan Apple’a 100 bin dolarlık tazminat davası açıyor. Karaduman imzalı ‘Dipsiz Kuyum’u, Tolga Kahraman adlı bir kişi ‘Dipsiz Kuyu’’ adıyla remikslemişti. Apple şarkıyı iTunes’da yayınlamış, parça bir gecede indirilenler sırasında bir numaraya çıkmıştı.

Anoreksiya itirafı
Bir dönem sağlık sorunları yaşayan Derici; “Terapiste gidiyorum. 3-4 aydır iyiyim. Daha önce ölü gibi geziyordum. 31 yaşında zeki bir kadınım. Ama mutlu olamıyorum bir türlü. Gidip bir uzmanla görüşeyim dedim. ‘İrem psikiyatriste gidiyor’ diye yargılıyorlar. Kanser olanı yargılıyor musun? Neden ben anoreksiya (yeme bozukluğu) olduğumda yerden yere vurdun! Arkadaşım kafanın hastalanması çok daha fena bir şey!”

Haberin Devamı