Gazete Vatan Logo

ALES sınav giriş yerleri belli oldu! ALES/3 sınav giriş belgesi

Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı giriş yerleri belli oldu. ALES/3 sınavına katılacak olan adaylar arayışa geçti. ALES Sonbahar dönemi sınavı ne zaman uygulanacak? ALES sınav giriş belgesine haberimizdeki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

ALES sınav giriş yerleri belli oldu! ALES/3 sınav giriş belgesi

ÖSYM tarafından uygulanan ALES sınavı için heyecanını koruyor. 2018 yılının son aLES sınavı olan ALES/3 için geri sayım başladı. Peki ALES sınav giriş belgesine nereden ulaşılır? 2018 ALES/3 tarihi ne zaman?

ÖSYM DUYURDU

18 Kasım 2018 tarihinde uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018-ALES/3) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 08 Kasım 2018 tarihinde saat 16.15’ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

18 Kasım 2018 tarihinde uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018-ALES/3) için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Adaylar, fotoğrafsız nüfus cüzdanı ile sınava kesinlikle alınmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ALES SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ!