Gazete Vatan Logo

ALES/3 sınavı ne zaman? ALES sınav giriş belgesi sorgulama

ALES/3 sınavı hangi tarihte düzenlenecek. Geçtiğimiz günlerde ALES/3 sınav giriş belgeleri ÖSYM tarafından erişime açıldı. Sorgulama yapan adaylar ALES/3 sınavı için heyecanlı ve meraklı bekleyişe başladı. İşte tüm ayrıntılar...

ALES/3 sınavı ne zaman? ALES sınav giriş belgesi sorgulama

ALES/3 sınavına az bir zaman kala adaylar sınav giriş yerlerini merakla araştırmaya başladı. ÖSYM, sonbahar dönemi ALES sınavının tarihini duyurdu. Sınav belgesini haberimizdeki linkten sorgulayabilirsiniz.

ALES SINAV GİRİŞ YERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ

DUYURU

(08 Kasım 2018)

2018-ALES/3 (Sonbahar Dönemi) Sınava Giriş Belgeleri Açıklandı

18 Kasım 2018 tarihinde uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018-ALES/3) adaylarının, sınava girecekleri bina/salonlara atanma işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınava girecekleri yer bilgisini gösteren Sınava Giriş Belgesine ÖSYM’nin https://ais.osym.gov.tr adresinden 08 Kasım 2018 tarihinde saat 16.15’ten itibaren T.C. kimlik numaraları ve aday şifreleri ile edinebileceklerdir.

DİKKAT!

18 Kasım 2018 tarihinde uygulanacak olan Akademik Personel ve Lisansüstü Eğitimi Giriş Sınavı (2018-ALES/3) için adaylar, saat 10.00’dan sonra sınav binalarına alınmayacaktır.

Adaylar, fotoğrafsız nüfus cüzdanı ile sınava kesinlikle alınmayacaktır.

Haberin Devamı

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

ÖSYM BAŞKANLIĞI