Gazete Vatan Logo

Alef dizisi ne zaman başlıyor? | Alef dizisi oyuncuları

Kenan İmirzalıoğlu uzun bir aradan sonra Alef dizisi ile ekranlara dönüyor. İnternet kanalı Blu TV üzerinde izleyiciyle buluşacak dizinin konusu ve ne zaman yayınlanacağı araştırılmaya başlandı. Ahmet Mümtaz ve Melisa Sözen gibi oyuncuların da yer aldığı dizi sadece 8 bölüm olarak yayınlanacak. Peki, Alef dizisi ne zaman başlıyor? Alef disizi oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Alef dizisi ne zaman başlıyor? | Alef dizisi oyuncuları

İnternet TV kanalı Blu TV yeni bir dizi ile Kenan İmirzalıoğlu’nu izleyici ile buluşturmaya hazırlanıyor. Uzun zamandır dizi setlerinden uzak kalan Kenan İmirzalıoğlu Blu TV'nin yeni projesi Alef ile geri dönüyor. Peki, Alef dizisi ne zaman başlıyor? Kenan İmirzalıoğlu'nun Alef dizisi konusu nedir? Oyuncuları kimler? İşte detaylar...

Alef DİZİSİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Polisiye dizisi olan Alef, 2020 yılında BluTV ve FX’te aynı anda ekranlara gelecek.

Alef DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Alef mistik bir ambiyans eşliğinde tarihi bir polisiye dizi olacak. İstanbul Boğazı’nda bir cesedin bulunmasının ardından ortaya çıkan çeşitli cinayetlerin sırrını çözmeye çalışan iki dedektifin hikayesini konu olan Alef, hırslı dedektif Kemal, tecrübeli ortağı Settar ve bir üniversitede öğretim görevlisi olan Yaşar’ın hikayesi anlatılacak.

Dizide birbirinden ünlü oyuncular başrol oyuncularına eşlik edecek.

ALEF DİZİSİ OYUNCU KADROSU

Ahmet Mümtaz Taylan, Melisa Sözen gibi oyuncuların yanı sıra Ece Dizdar, Osman Alkaş, Rıza Akın, Kıvanç Baran Arslan ve Erdem Kaynarca gibi yetenekli oyuncular da yer alıyor.

Haberin Devamı