Gazete Vatan Logo

Aldattığı eşi boşanmak isteyince öldürdü

Genç kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi

Diyarbakır’da yaşayan Nilüfer Türkoğlu, eşi Murat Türkoğlu’nun kendisini aldattığını öğrenince evi terketti. Buna öfkelenen Murat Türkoğlu, genç kadını pompalı tüfekle öldürdü

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi’ndeki Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’nde Ev Ekonomisi Teknikeri olarak çalışan 2 çocuk annesi Nilüfer Türkoğlu dün her günkü gibi işe gitti. 33 yaşındaki Türkoğlu, işyerinin önüne geldiğinde, mavi bir otomobilden pompalı tüfekle üzerine ateş açıldı. Ağır yaralanan genç kadın kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Türkoğlu’na ateş açılan aracı mobese üzerinden takibe alan polis, otomobilin Silvan yolunda olduğunu belirledi. Tüm noktaları kapatan polis, aracı durdurarak içerisindeki Nilüfer Türkoğlu’nun eşi 39 yaşındaki Murat Türkoğlu’nu yakaladı. Araçta, olayda kullanılan pompalı tüfek de bulundu.

İddiaya göre, yaklaşık 3 ay önce Türkoğlu çiftinin evine gelen bir kadın Murat Türkoğlu’ndan hamile olduğunu söyledi. Bunun üzerine Nilüfer Türkoğlu, evi terk ederek Dicle İlçesi’ndeki ailesinin yanına gitti. Murat Türkoğlu eşini rahat bırakmayarak geri dönmesi için ölümle tehdit ettiği öne sürüldü.

Savcılığa şikayet etti

Yakınlarının anlatıma göre, geçen ay Dicle’ye giden Murat Türkoğlu burada tartıştığı eşi ve ailesini silahla tehdit etti. Eşinin ailesi tarafından dövülen Murat Türkoğlu, Diyarbakır’a geri döndü.Nilüfer Türkoğlu’nun eşinin tehditleri nedeniyle Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Nilüfer Türkoğlu’nun koruma da talep ettiği de belirtildi.

Haberin Devamı