Gazete Vatan Logo
Magazin Aldatılmak kaderim mi?

Aldatılmak kaderim mi?

Sibel Turnagöl, “Tatlı Çarşamba” oyunuyla sahnelere döndü

Eşi tarafından aldatılan bir kadını canlandıran oyuncu, “Bir önceki oyunumda da aldatılan kadın rolündeydim, benim kaderim mi bu!” diye espri yaptı.
OYUNCU Sibel Turnagöl, Emre Kınay’ın sahibi olduğu Duru Tiyatro’nun yeni oyunu “Tatlı Çarşamba” ile sahnelere döndü. Eşi tarafından aldatılan iki çocuk annesi Dorothy karakterini canlandıran Turnagöl, “Bir önceki oyunumda da aldatılan kadın rolündeydim. Benim kaderim mi bu! Şaka bir yana, karakteri çok sevdim” dedi. Turnagöl, oyun için eski eşi Kerem Alışık’ın annesi Çolpan İlhan’la da çalışmalar yaptığını söyledi.

BURCU METRES ROLÜNDE

Muriel Resnik’in yazdığı, Orhan Azizoğlu’nun dilimize çevirdiği oyunda Sibel Turnagöl’e Burcu Kara, Sait Genay ve Cem Yanılmaz eşlik ediyor. Geçtiğimiz temmuz ayında meslektaşı Buğra Gülsoy’la evlenen Burcu Kara, oyunda evlilik hayalleri kuran Ellen adlı metresi canlandırıyor. “Tatlı Çarşamba” ile ikinci kez tiyatro sahnesine çıktığını söyleyen Kara, “Ellen, John’un genç sevgilisi. Onun için hayat toz pembe. Kendi yarattığı yalan dünyada yaşıyor. Çok tatlı bir kız. Bana çok benziyor. Oyunun tamamını izlerseniz, ne demek istediğimi anlayacaksınız” diye konuştu. Kara, daha önce “Güllü” isimli tiyatro oyununda Kerem Alışık’la başrolü paylaşmıştı. Sevgilisiyle sadece çarşamba günleri buluşan bir adamın öyküsünü anlatan “Tatlı Çarşamba”nın ilk gösterimi 17 Şubat Cuma günü yapılacak.

İhanet affedilemez

Oyunda bir metresi canlandıran Burcu Kara, “İhanet, çok tatsız bir konu. Keşke kimse yaşamasa. Benim başıma geldiğini düşünemiyorum ama affedilecek bir şey değil” dedi.

Haberin Devamı