Gazete Vatan Logo

Alaska’dan geliyor

Alaska’dan geliyor

17 yıldır Avrupa’da hafif ticari araç pazarının lideri olan Renault, yeni pick-up modeli ‘Alaskan’ ile bu unvanını korumayı hedefliyor. Fransız marka ‘Alaskan’ı 2016 yılının ikinci yarısında pazara sunmaya hazırlanıyor. Konsept aracın seri üretim versiyonu, ilk olarak Frankfurt Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkacak.

Renault 1 ton taşıma kapasiteli Renault Alaskan ile hem ticari hem bireysel müşterilerin gereksinimlerini karşılamayı hedefliyor. Renault Grubu’nun Tasarım Başkanı Laurens Van Den Acker, Alaskan konseptinin ticari, özel ve günlük kullanım için tasarlandığını belirterek, aracın iş dışı ya da hafta sonu kullanım için de mükemmel bir seçenek olduğunu söyledi. Araçta önemli detaylar yer aldığını belirten Acker, şu bilgileri verdi:

“İnternet bağlantısı ile birlikte üst düzey seyahat konforu ayrıca kapı aynası muhafazalarında yer alan kamera sayesinde geçtiğiniz yerlerdeki manzarayı bile filme alma imkanı sağlanıyor. Konsept araç, gerçeğini çok yakın temsil ediyor. Seri üretim tasarımı Alaskan konseptinin ruhunu eksiksiz bir şekilde yansıtacak ve aynı boyutlarda olacak.”

Haberin Devamı