Gazete Vatan Logo
Magazin Alaçatı’nın en trend oteli

Alaçatı’nın en trend oteli

Tasarım, lüks ve eğlence... Bu üçlüyü yerel zenginliklerle birleştiren Desing Plus Seya Beach farklı ve özgün modeliyle kısa sürede Alaçatı’nın parlayan yıldızı oldu

Alaçatı’nın en trend oteli

HAYLİ lüks ama büyük otel zincirlerinin o ruhsuz, sıkıcı havasından uzak bir vaha burası... Alaçatı’nın bu yılki gözde mekanlarından birindeyiz; Desing Plus Seya Beach Hotel... Sadece bir otel olarak değil, özellikle restoranları, barı ve gece kulübüyle de cazibe merkezi... Açılır açılmaz -bu yıl ilk kez misafir kabul etti- hit adresler arasına girmesinin en önemli nedeni benzersiz atmosferi... Design Plus Seya Beach Alaçatı’nın dokusuyla adeta bütünleşmiş. Hem dekorasyon hem ruh olarak... Doğaya duyarlı inşaat malzemesinden tutun da, yerel doğal kumaşlara, el yapımı organik yiyeceklere kadar sağlam bir yaşam gustosunu yansıtıyor.

Misafirlerin her türlü beklentisi ince bir zevkle karşılanıyor. Odalar Alaçatı’nın taş evlerinden birindeymişsiniz hissini veriyor. Fakat en büyük kozu konumu. Hayli geniş özel plajıyla benzerlerini gölgede bırakıyor.

Otelin Genel Müdürü uzun yıllar Amerika’da büyük otelleri yönetmiş, turizmin tecrübeli isimlerinden Gökhan Aykan... Kendisine kısa sürede yakaladıkları başarının sırrını sorduk...

Haberin Devamı

Turizmde ‘tasarım odaklı gezgin’ kavramını yeni yeni duyar olduk. Oteliniz de bu konseptte. Biraz açar mısınız ‘Design Plus’ kavramı nedir?

Design Plus Seya Beach Hotel ile yapmaya çalıştığımız ‘Sizin için dizayn ettik’ prensibini hayata geçirmek. Lüksü masalsı bir ortamda sunmak, misafirlerin içinde bulunmak istedikleri şık, çekici, çok kültürlü ortamları yaratmak.

Otelinizi Alaçatı’nın diğer otellerinden ayıran en önemli özellikler neler?

Alaçatı’nın en şık ve popüler beach club ve gece kulübüne sahip olmamız... Plajımız ise dünyanın en ünlü sörf bölgesinde yer alıyor. Mimari ve dekorasyonun kalitesini de ekleyebilirim.

Henüz yenisiniz ama yine de bir müşteri profili oluştu sanırım...

Genel olarak misafir

ağırlığı Alaçatı için her zaman İstanbul’dur. Yurt dışından ise İngiltere, Almanya,

İtalya, Belçika’dan gelen misafirlerimiz var.

Yemekleriniz de çok övülüyor...

Executive Chefimiz Joachim Roesler’in imzasını taşıyan mutfağımız hakikaten Alaçatı’da kulaktan kulağa yayıldı. Yöreden seçilmiş özel tatlarla kombinlenen çağdaş bir mutfak. Büyük otel mutfağı değil de daha butik bir lezzette. Özellikle İtalyan restoranımız büyük ilgi görüyor.

Haberin Devamı

Yeni Desing Plus oteller gündemde mi?

Tabii ki, çok yakında Türkiye, Afrika ve Avrupa’da açılış haberlerimizi paylaşmaktan gurur duyacağız.

İlki Kanarya Adaları’nda
MP Hotels, Design Plus otel markasını ilk kez İspanya’nın FITUR 2018 konferansında lanse etti. Bu konsept ilk defa İspanya’nın Kanarya Adaları’nda Design Plus BEX Hotel ile hayata geçirildi. Bölgenin ilk bankası olan Design Plus BEX Hotel binasında, tarihi banka özelliği, dekorasyonun pek çok art deco konseptli özelliği ile korunmuş.