Gazete Vatan Logo
Magazin Alaçatı Balıkçılık Turnuvası’nda rekor kırıldı!

Alaçatı Balıkçılık Turnuvası’nda rekor kırıldı!

İlk kez teknelerin dijital olarak anlık izlendiği turnuvada 51 kilo ile rekor geldi.

Alaçatı Balıkçılık Turnuvası’nda rekor kırıldı!

11-12 Ekim 2014 tarihleri arasındaki Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası iş dünyasının önemli isimlerini ve sportif balıkçıları bir araya getirdi. Bu yıl ilk kez teknelerin makinelerarası iletişim teknolojisi ile dijital olarak anlık izlendiği turnuvada rekor kırıldı. Turnuva birincisi Shamu ekibi, 51 kilogramlık Bluefin cinsi balığı yakalayarak, 8 yıldır gerçekleştirilen yarışmanın en yüksek ağırlığına ulaştı.

13 Ekim 2014, İzmir Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası, 11-12 Ekim 2014 tarihleri arasında sekizinci kez düzenlendi. Ülkemizde sportif balıkçılığın en önemli etkinliği olan ve Avrupa’nın en büyük balıkçılık yarışması olmaya aday Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’nda 76 tekne ve 400’e yakın sportif balıkçı denize açıldı. Turnuvada bu yıl bir de rekor geldi, Shamu ekibi, 51 kilogramlık Bluefin cinsi balığı yakalayarak, 8 yıldır gerçekleştirilen yarışmanın en yüksek ağırlığına ulaşarak büyük ödülü aldı. Turnuva sonunda yarışmada dereceye giren tüm yarışmacılara toplamda 20 bin dolarlık ödül dağıtıldı.

Haberin Devamı

Mahmut Özgener, Gökhan Çarmıklı, Can Kestelli, İsmail Boyner, Vahit Paksoy, Sinan Kosif gibi iş dünyasının ünlü isimlerinin dışında dünya çapında birçok profesyonel balıkçı da şampiyonada avlandı.

Teknelere M2M ile anlık takip!

Bu yıl Vodafone Türkiye’nin “dijital dönüşüm” vizyonuyla zenginleştirdiği turnuvada teknelere Vodafone makineler arası iletişim cihazları ve Vodem’ler entegre edildi. Tekneler yarış boyunca Vodafone 3G bağlantısıyla internete bağlandı ve istatistikler www.RedAlacatiFishing.com sitesinden takip edildi.

Uysal: Turnuvayı zenginleştirdik

Turnuva ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal, şunları söyledi: “Vodafone Türkiye olarak spor yatırımlarımıza aralıksız devam ediyoruz. Bu kapsamda 8 yıldır düzenlenen ve bizim de beşinci kez destek verdiğimiz Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası’na yaptığımız yatırımı da önemsiyoruz. Bu yıl bir ilke imza atarak, Vodafone’un dijital dönüşüm vizyonu ile turnuvayı zenginleştirerek ilk dijital derin deniz balıkçılığı organizasyonu haline getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Turnuva boyunca, makineler arası iletişim teknolojisi ile tekneleri izleyerek yarışmacıların bulundukları konumları ve kattettikleri mesafeleri takip etme olanağı sağlayan ve yarışmacı bilgilerinden anlık fotoğraf paylaşımlarına kadar pek çok içeriğe yer verdiğimiz www.RedAlacatiFishing.com sitesi ilgi gördü.”

Haberin Devamı