Gazete Vatan Logo
Magazin Alacakaranlık ihanette herkes bir yere sığındı

Alacakaranlık ihanette herkes bir yere sığındı

Büyülü aşk bu karelerle bozuldu, bu hikayede herkes yaralı



Dünya magazin gündemi 10 gündür onları konuşuyor. Büyülü aşk bu karelerle bozuldu. Ancak karelerin tamamının net olarak yeni yayınlanmasıyla yasak aşktaki tutku bir kez daha gözler önüne serildi.




Kirsten Stewart tarafından aldatıldıktan sonra ortalarda görünmeyen Alacakaranlık serisinin yakışıklısı Robert Pattinson'un güzel oyuncu Reese Witherspoon'un tatil evine kapandığı ortaya çıktı. Daha önce birlikte aynı filmde rol alan ve yakın arkadaş olan Reese, Robert'e bu zor günlerinde sığınacak bir yer sağlamış gibi görünüyor.

Evlenme teklif etmeyi planladığı 22 yaşındaki Kirsten Stewart'ın rol aldığı 'Pamuk Prenses ve Avcı' filminin evli yönetmeni Rupert Sanders ile öpüşürken görüntülenmesi yakın çevresinden alınan bilgiye göre 26 yaşındaki yakışıklı aktörü bir hayli sarstı


Evli yönetmen Rupert Sanders ile öpüşürken görüntülendikten sonra sevgilisi Robert Pattison ile aşkları biten Alacakaranlık’ın güzel yıldızı Kristen Stewart, küçükken ‘Panik Odası’ adlı ünlü gerilim filminde annesini oynayan Jodie Foster’a sığındı.

FİLMDEKİ ANNESİNDEN AKIL ALIYOR

Robert Pattison bir yandan yakın arkadaşlarından tavsiye alırken, yakınlaşmasından pişman olan Stewart, film annesi 49 yaşındaki Foster’dan akıl alıyor.

Öte yandan yönetmen Sanders'ın model eşi de durumun şokunu üzerinden atamadı.

Haberin Devamı