Gazete Vatan Logo
Magazin Aksüt sert konuştu!

Aksüt sert konuştu!

Sulhi Aksüt: Kaseti çıkacağı zaman evde olan biteni medyaya anlatıyordu

Sulhi Aksüt-Sibel Can yine boşanamadı. Ünlü şarkıcı aldatıldığını iddia ederken, Aksüt “Ne zaman kaseti çıkacak olsa sorun yaratıyordu” dedi

Şİddetlİ geçimsizlik nedeniyle boşanma kararı alan Sibel Can ile 8 yıllık eşi Sulhi Aksüt arasındaki davaya dün Beykoz Aile Mahkemesi’nde devam edildi. Duruşmaya Sulhi Aksüt’ün avukatı Mehmet Tural ile Sibel Can’ın avukatı Kezban Hatemi katıldı. Aksüt’ün tanık olarak dinlenmesini istediği ve Emir’in okulunda öğretmen olan Özcan Altuğ, Sadettin Erdek ve Aysel Öztürk duruşmada hazır bulundu. Tanıkların, Sulhi Aksüt’ün sık sık okula gidip gelerek çocuklarla ilgilendiği Can’ın ise nadiren okula geldiği, okul tarafından çağırıldıklarında ise okula sadece Aksüt’ün geldiğini söyledikleri öğrenildi. Bu arada, bir önceki celse karı-kocanın pedagog olan bir ’sosyal hizmetler uzmanı’yla görüşmesi kararı alınmıştı. Çiftin bu karar doğrultusunda görüşme yaptıkları öğrenildi.



’Sulhi iş hayatımı destekliyordu’

Sibel Can’ın, Sosyal Hizmetleri Uzmanı’na, “Sulhi meslek hayatımı destekliyordu. Annemin ölümünden sonra Aksüt ve ailesi mesafeli davranmaya başladı. İki yıl öncesine kadar her şey çok iyi gidiyordu. İki yıl önce Sulhi’nin hayatında başka birinin olduğunu öğrendim ve mesajlarını gördüm. Sulhi hayatındaki kişi ile yurt dışında görüşüyordu. Görüştüğü zamanlarda bana iyi davranıyordu. Ayrılık zamanında Emir babasının gelmesini büyük bir umutla bekliyordu. Oğluma ayrılık sürecini uygun bir dille anlattım. Babası ile görüşmesini ise oğluma bıraktım. Okulu Sulhi’ye yakın olduğu için oğlumu okuldan alıp görüşüyordu. Sulhi’nin evinde ise oğlumun bir odası olduğunu biliyorum” dediği öğrenildi.



Sulhi Aksüt’ün ise Sosyal Hizmetler uzmanına, “Sanatını destekliyorum. Ancak her kaset çıkaracağı zaman aramızda sorunlar çıkıyor ve evde olan biteni medyaya anlatıyordu. Sibel’in ve benim çocuk yetiştirme tarzım farklıydı” dediği öğrenildi. Sosyal Hizmetler Uzmanı’nın ise babanın çocukla daha iyi uyum sağladığı ve çocuğa daha düşkün olduğu ancak çocuğun yaşının küçük olması ve kardeşleri ile iletişimin kopmaması için velayetin annede kalmasının uygun olacağı yönünde görüş bildirdiği öğrenildi.

Haberin Devamı