Gazete Vatan Logo
Magazin Aksesuarların gücü

Aksesuarların gücü

İtalyan fotoğraf sanatçısı Micol Sabbadini’nin Max Mara ile yaptığı iş birliğinden doğan Aegean Sun by Weekend Max Mara kapsül koleksiyonunun teması “Sevdiğin hayatı yaşa” oldu.

Aksesuarların gücü

Her şey 2015 yılında Ege’de bir yaz gezisinde başlıyor, önce Yunanistan sonra Türkiye. Ege denizinin derin mavisi ve parlak güneşi Micol’un objektifinden yansıyan kareler ile bu harika kapsül koleksiyonda hayat buluyor.

Lüks spor ayakkabı markası HOGAN, Milano Moda Haftası kapsamında ilkbahar-yaz 2018 aksesuar koleksiyonunun tanıtımını yaptı. ‘Gypsy’ ruhunun hakim olduğu koleksiyon, canlı renk detayları ve bir evin bölümlerine ayrılan sunum alanı ile markanın tutkunları için bir haneye dönüştüğünü kanıtlar nitelikteydi.

Sergio Rossi, Milano’daki San Paolo Converso kilisesinde yeni sr1 koleksiyonunu sundu. Koleksiyon, 90’lı yılların ikinci yarısının vizyon ve hayallerinden beslenerek keskin minimalist detaylar ile şık ve modern bir kadın stili yaratıyordu.

Mükemmellik arayışı, tarih ve el sanatı üzerine kurulmuş olan İtalyan ayakkabı markası PREMIATA da sunumunu yaptı. 70’ler müziğinden etkilenen koleksiyonda ikonik İngiliz müzisyen Mick Jagger’ın adını taşıyan spor ayakkabı ilgi çeken parçalar arasındaydı.

Haberin Devamı