Gazete Vatan Logo

Akşam kapıya başını çarptı, sabah ölü bulundu

Akşam kapıya başını çarptı, sabah ölü bulundu

KARABÜK’te, eve alkollü gelip duş almak için banyoya giren 45 yaşındaki Hakan Rıza Yılmaz, çıkışta başını kapıya çarparak yere düştü. Birlikte yaşadığı Saime T.’nin uyuduğunu düşünerek bakmadığı Hakan Rıza Yılmaz’ın sabah öldüğü anlaşıldı.

Fevzi Çakmak Mahallesi, Mesut Efendi Sokak’ta oturan işsiz Hakan Rıza Yılmaz, iddiaya göre akşam alkollü eve geldi. Duş almak için banyoya giren Hakan Rıza Yılmaz, çıkışta başını kapıya çarparak yere düştü. Birlikte yaşadığı Saime T, alkolün etkisiyle zaman zaman yere düşüp sızan Hakan Rıza Yılmaz’a, yine aynı şey olduğunu düşünerek bakmadı. Saime T., sabah Hakan Rıza Yılmaz’ın uyanmaması üzerine 112 Acil’e haber verdi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolden Yılmaz’ın öldüğü belirlendi. Yılmaz’ın cesedi, evde yapılan incelemeden sonra Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Saime T., "Gece eve ayakta duramayacak kadar içkili geldi. Bir süre evin kapısında oturduktan sonra içeriye girdi. Karnının acıktığını söyledi. Yemek yedi. Benim kolumdan tutarak, ’Ben iyi değilim, sabaha çıkamam, hakkını helal et’ dedi. Banyodan çıktıktan sonra kafasını kapının kenarına vurarak yere düştü. Yerde uyuduğunu sanıyordum. Sabah uyandığımda kendisine seslendim kalkmadı. Daha sonra evin alt katında oturan kız kardeşiyle birlikte 112 Acili aradık" dedi.

Haberin Devamı

Polis, Saime T. ile Hakan Rıza Yılmaz’ın kız kardeşini ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Hakan Rıza Yılmaz, 4 gün önce Soğanlı Çayı kenarındaki istinat duvarı üzerinde alkol alırken 5 metre yükseklikten düşüp yaralanmış ve hastaneye kaldırılmıştı. Yılmaz’ın ölümüyle ilgili soruşturma sürdürülüyor.