Gazete Vatan Logo

Akıllı otomobil Stilo Türkiye'de

29 milyar 600 milyon liradan başlayan fiyatına rağmen otomobilsevere sunduğu teknolojik yeniliklerle rekabet edeceği C segmentinde hemen dikkati çeken FIAT Stilo görücüye çıktı

Tofaş ithal ettiği Stilo ile C segmentinde kalite çıtasını yükseltti. Stilo, sunduğu konfor ve teknolojik üstünlükle, rekabet edeceği alanda diğer tüm rakiplerini geride bırakırken, fiyatında ise yine rakiplerine göre cimri davrandı. Stilolar 29 milyar 600 milyon liradan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu Tofaş CEO'su Antonio Bene, 2002 yılında başlattıkları atılım projesini sürdürdüklerini belirterek, "Ne yazık ki savaş kaçınılmaz gözükmekte. Petrol fiyatları ve vergiler yüksek. Bu kadar zor bir dönemde programımıza sadık kalıyoruz" dedi.

C segmentinde artık daha iddialıyız
Fiat Stilo'nun tanıtım toplantısında, konuşmasının girişini Türkçe yapan Bene, Fiat Doblo'nun ihracatıyla iç pazarda sektör lideri olduklarını belirterek, Stilo ailesiyle pozisyonlarını korumayı amaçladıklarını dile getirdi. Bene, yüksek rekabet gücü için Tofaş'ın iç pazarda da güçlü olma zorunluluğu bulunduğunu ifade ederek, "Stilo, o yüzden stratejik öneme sahip. Stilo, C segmentindeki iddialı temsilcimiz" dedi. Uzun dönemli stratejik iş planının parçası olan atılım projesinin ilk etabını Fiat Stilo tanıtımıyla tamamladıklarını belirten Bene, "Tofaş olarak söz verdiğimiz değişim, böyle uzun dönemli bir stratejinin başlangıcıydı" dedi. Fiat Stilo'nun Tofaş için taşıdığı stratejik öneme dikkati çeken Antonio Bene, "Stilo'nun 3-5 kapı ve multi wagon versiyonları oldukça rekabetçi. Teknolojiyi gündelik hayata indirgeyen, tüketicinin yaşamını kolaylaştıran Fiat Stilo ile yenilikçiliğimizi kanıtlayacağız. Çünkü Fiat Stilo rakipleriyle kıyaslandığında donanım açısından zengin ve çok ileri teknoloji ürünü olduğunu kanıtlıyor" dedi.

Haberin Devamı