Gazete Vatan Logo

Akılalmaz olay! 5 lira için ölüyordu...

Kuaför Mine Cankal, daha önce tartıştığı genç kızın kaşlarını aldı. 5 lira istedi. Kanal D Ana Haber'in özel haberine göre, parayı vermek istemeyen genç kız, Cankal’ı göğsü ve bacağından bıçakladı. Ağır yaralanan kadın iki gün komada kaldı.

Akılalmaz olay! 5 lira için ölüyordu...

Denizli’de kuaförde akılalmaz olay. 5 lira için ölüyordu. Adının Safiye Bulut olduğunu söyleyen genç kız iş aradığını söyleyerek kuaföre geldi. Mine Cankal, alacakları kalfaya günlük 15 lira yövmiye ve prim verebileceklerini söyledi. Safiye Bulut “Ben çocukmuyum” diyerek, sinirlendi ve kuaför dükkanını terk etti.

Safiye Bulut, ertesi gün kuaföre müşteri gibi geldi. Kaşlarını aldırdı. Mine Cankal, 5 lira ücret istedi. Bulut, “Ne parası istiyorsun” dedi. Bunun üzerine kendisini dükkandan çıkartmak isteyen Mine Cankal ile tartıştı. Sonunda kuaför dükkanından çıkartıldı. Kuaförün dışında pusu kuran Bulut, Mine Cankal dışarı çıktığında üstüne saldırdı. Elindeki bıçakla, Cankal’ı göğsü ve bacağından yaraladı. Ağır yaralanan Cankal, hastanede yapılan müdahale ile hayata döndürüldü. Cankal, 5 lira için 2 gün komada yattı. Polisler, 5 gündür her yerde saldırganı arıyor.