Gazete Vatan Logo

Akbank, 'Dünyanın En İyisi' oldu!

Akbank'ın Akbank Direkt Mobil Uygulaması uluslararası arenada dünyanın en iyisi olmaya layık bulundu.

Akbank'ın, "Akbank Direkt Mobil" uygulaması, uluslararası alanda en seçkin ödül olan Global Mobile Awards’tan Yılın uygulamaları kategorisinde Akıllı Telefon uygulama Yarışında 1.lik ödülünü kazanarak dünyanın en iyisi seçildi.

BASİT MENÜ YAPISI VE...

iOS, Android ve Windows 8 işletim sistemlerine özel tasarlanmış, kullanıcı deneyimi yüksek Akbank Direkt Mobil uygulaması basit menü yapısı, hızlı işlem yapabilme özelliğinin yanısıra, tek şifreyle uygulamaya giriş yapılabilme özelliği ile kullanıcılarına benzersiz bir bankacılık deneyimi yaşamalarını sağlıyor. Böylelikle kullanıcılarından harika geri dönüşler alırken, uluslararası boyutta en iyilerin arasından sıyrılarak Dünyanın en iyi Akıllı Telefon Uygulaması yarışını kazandı.

Anket

Mobil bankacılığı tercih ediyor musunuz?

Evet
Hayır
Fikrim yok






DÜNYANIN EN İYİSİ

Akbank Direkt Bankacılık'tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Orkun Oğuz, "GSMA, dünyanın en önde gelen şirketlerinin, en seçkin uzmanların yakından takip ettiği dünyanın en önemli mobil etkinliği. Son bir yılda mobil bankacılığı kullanmaya başlayan dijital bankacılık müşterilerimizin yüzde 25’i artık sadece mobil bankacılık kullanıyor. Mobil bankacılık kullanan müşterilerimiz, internet bankacılığı kullananlardan 4 kat daha fazla Akbank Direkt’e giriyor. Mobil kanallar çok hızlı bir büyüme yaşıyor. Bankalar her geçen gün gittiğimiz yerler olmaktan, kullandığımız cihazlar olmaya dönüşüyor. Sektörlerin djitalleştiği bu dönemde bankacılık olarak daha sosyal, daha dijital ve daha mobiliz."


Haberin Devamı