Gazete Vatan Logo

Akar’a dört yardımcı

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar’ın 4 yardımcısının ataması yapıldı. Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı’na ise Veysal Bektaş getirildi

Akar’a dört yardımcı

Milli Savunma ve Ticaret Bakan yardımcılıkları ile Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı ve İdari İşler Başkanlığı’na ilişkin atama kararları, dün Resmi Gazete’de yayımlandı.

Erdoğan imzası taşıyan kararlara göre, Milli Savunma Bakan yardımcılıklarına; eski TBMM Güvenlik ve İstihbarat Komisyonu Başkanı Alpaslan Kavaklıoğlu, eski Savunma Sanayii Müsteşar Yardımcısı Muhsin Dere, halen Milli Savunma Bakanı Yardımcısı olan Şuay Alpay ve Milli Savunma Bakanlığı Müsteşar yardımcılığı görevini yürüten Yunus Emre Karaosmanoğlu atandı.

Bektaş başdanışman

Diğer atama kararları ile Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığı’na, Cumhurbaşkanlığı Hukuk Hizmetleri Başkanı Veysal Bektaş, Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanlığı Güvenlik İşleri Genel Müdürlüğü’ne Yusuf Karaloğlu, Destek ve Mali Hizmetler Genel Müdürlüğü’ne ise Mahmut Kazan getirildi. Ticaret Bakan Yardımcılığı’na ise eski Ekonomi Bakan Yardımcısı Fatih Metin atandı.