Gazete Vatan Logo

AK Partili Üstün'den MHP'li Açba'nın iddia ettiği olaya yalanlama

AK Partili Üstün'den MHP'li Açba'nın iddia ettiği olaya yalanlama

AK Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, MHP Sakarya Milletvekili Zihni Açba'nın darbe gecesi Adapazarı'nda bir grubun, "Bunların karıları bize helaldir, verin onları" diyerek askeri lojmanların kapısına dayandıkları iddiasına tepki gösterdi. Üstün böyle bir olay yaşanmadığını, Açba'nın haksız ithamlarda bulunduğunu söyledi.

Ak Parti Sakarya Milletvekili Ayhan Sefer Üstün, MHP Milletvekili Zihni Açba'nın açıklamalarına tepki gösterdi. Ayhan Sefer Üstün, Serdivan'da partisinin toplantısında yaptığı konuşmada, "Bu şehirde dikili ağacı olmayanlar şehri karalamak adına açıklamalarda bulunuyorlar. Muhalefet milletvekili güya askeri lojmanların önüne giden halkımızın ağza alınmayacak sloganlar attığını iddia etmiş. Zinhar böyle bir olay olmamıştır. Bunu reddediyoruz. Bir ay boyunca ortada gözükmemişsin ama bu şehirde tarih yazan kahraman milletimize haksız ithamlarda bulunabiliyorsun" dedi.

Ak Parti Sakarya İl Başkanı Fevzi Kılıç ise, "Muhalefet milletvekili bazı ithamlarda bulunmuş. Ancak bu tugayın önünde kesinlikle böyle bir olay olmamıştır. Bu sadece kendilerine has gündem oluşturma çabasıdır" diye konuştu.

Haberin Devamı