Gazete Vatan Logo

AK Parti seçim beyannamesi açıklanıyor

CHP, MHP ve HDP'nin ardından AK Parti de bugün seçim vaatlerini açıklıyor. Davutoğlu, beyannameyi açıkladıktan sonra ilk mitingini gerçekleştirmek üzere Samsun'a gidecek.

AK Parti seçim beyannamesi açıklanıyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla gerçekleştirilecek "AK Parti Seçim Beyannamesi Açıklaması"nı izleyecek partililer, ATO Congresiuma alınmaya başlandı.

AK Parti'nin 1 Kasım seçimleri için hazırladığı seçim beyannamesini açıklanacağı toplantının gerçekleştirileceği salona partililer güvenlik kontrolünün ardından alınıyor.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, erken saatlerde salona gelerek çalışmaları takip etti.

"HUZUR VE İSTİKRARLA TÜRKİYE'NİN YOL HARİTASI"

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasını gerçekleştireceği platformun arkasına dev ekran kurulurken, arka fonda da "Huzur ve İstikrarla Türkiye'nin Yol Haritası" ifadesinin yer aldığı görüldü. Salon girişlerinde de "İlk Günkü Aşkla Hep Birlikte" yazılı afişler dikkati çekti.

DAVUTOĞLU'NUN SEÇİM PROGRAMI

Bugün açıklayacağı seçim beyannamesinin ardından seçim mitinglerine başlayacak olan Davutoğlu, ilk mitingini gerçekleştirmek üzere Samsun'a gidecek.

Yarın yapılacak Samsun mitinginin ardından Davutoğlu, ikinci mitingi de salı günü Erzurum'da gerçekleştirecek. 7 Haziran seçimlerinde tüm illeri ziyaret eden Davutoğlu'nun bu seçimde 23-24 ilde miting yapması planlanıyor.

Haberin Devamı