Gazete Vatan Logo

AK Parti MYK toplantısı sona erdi

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. 15:30'da başlayan toplantı yaklaşık 1 saat sürdü.

AK Parti MYK toplantısı sona erdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal MYK toplantısı sonrası açıklamalarda bulundu. Ünal, 15 Temmuz'da milletin kendi destanına sahip çıktığını dile getirdi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplananan AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplantısının ardından AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklamalarda bulundu.
İşte Ünal'ın açıklamalarından satır başları:
CHP liderinin grup toplantısındaki açıklamalarına sert tepki gösteren Ünal'ın açıklamalarından satır başları: Millet kendi destanına sahip çıktı. Bu millete ait olan kahramanlığın da yine bu millete ait olan başka bir kahramanlıkla mukayese edilmesini de doğru görmeyiz.
Kemal Kılıçdaroğlu, 'Sabah akşam beni konuşuyorlar' diyor. Buradan Kemal Kılıçdaroğlu'na sesleniyorum, bizim seni konuşmak gibi bir derdimiz yok. Hatta biz eğer seni konuşmasak senin kısa bir süre içerisinde siyasetin gündeminden kaybolacağını da biliyoruz. Ama bizim seni konuşmamızın nedeni maalesef senin sürekli olarak söylediğin yalanlar, iftiralar, tahrik ve oynamaya devam ettiğin tehlikeli oyundur.

Haberin Devamı