Gazete Vatan Logo

AK Parti Sözcüsü Ünal: Yükselen ırkçı siyaset merkezi vurdu

MYK toplantısı sonrası açıklama yapan AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal Almanya seçimlerine ilişkin "Almanya'da yükselen ırkçı siyaset merkezi vurdu"dedi.Kuzey Irak'taki referanduma ilişkin de konuşan Ünal "Sonucu ne olursa olsun yok hükmündedir" diye konuştu.

AK Parti Sözcüsü Ünal: Yükselen ırkçı siyaset merkezi vurdu

AK Parti Merkez Yürütme Kurulu (MYK), Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. Toplantı sonrası Parti sözcüsü Mahir Ünal açıklama yapıyor. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş'ın istifasıyla ilgili olarak "Kişisel bir tercihtir" diyen Ünal'ın açıklamalarının satır başları şöyle: 13 yıl içerisinde yaşananlar kendisini bir tercih noktasına getirmiş ve bu kararını paylaşmıştır.

IKBY REFERANDUMU

Artık terör fazının başka bir sürece dönüştüğünü görüyoruz. Bu referandumun sonucu ne olursa olsun yok hükmündedir. Biz bölgemizde sınırların değişmesine asla müsade etmeyeceğiz. Oldu bittiye de izin vermeyeceğiz. Biz Irak merkezi yönetiminin sınır kapılarını teslim alma sürecine göre, sınır kapılarıyla ilgili kararımızı vereceğiz.