Gazete Vatan Logo

AK Parti MKYK toplantısı sonrasında flaş açıklamalar

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu, Cumhurbaşkanı ve Genel Başkan Erdoğan başkanlığında toplandı. 2 saat süren toplantı sona erdi. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal erken seçimin gündemde bulunmadığını belirtti

AK Parti MKYK toplantısı sonrasında flaş açıklamalar

AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK), Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplandı. 2 saat süren toplantının ardından Mahir Ünal açıklamalarda bulundu.

AK Parti sözcüsü Mahir Ünal'ın yaptığı açıklamalardan satırbaşları şöyle:

Mahir Ünal: (İstifafalarla ilgili) Gelen de giden de bizim arkadaşımızdır. Bu güne kadar bütün seçimleri kaybetmiş hiçbir siyasi başarısı olmayanlartın bunu anlamasını beklemeyiz. Hepimiz birgün yerlerimizi çok büyük heyecan ve enerjiyle yerine getiririz.

Kemal Kılıçdaroğlu iftirayı hakareti muhteşem şekilde yapıyor. Yapamadığı şey milletin umudu olduğu değişim dönüşümü siyaseti asla ve asla yapamıyor. Dönsün önce kendine baksın.

Kılıçdaroğlu, müftülere nikah yetkisiyle ilgili bizim çizgimize geldi.

Cumhurbaşkanımızın metal yorgunluğu dediği bu heyecanı duyduğu ilk günkü aşkı kaybedenler içindir. AK Parti kendisini 2019'a hazırlarken Türkiye'yi de 2023'e hazırlıyor.

Ankara yarın İstifa edeceğini açıkladı. Balıkesir'den de aynı şeyi bekliyoruz. Meseleyi isimler üzerinden konuşmayı doğru bulmuyoruz.

Haberin Devamı

İstifalar gündeme gelince metal yorgunluğunu öne sürüyorsunuz. Muhalefetten FETÖ ve yolsuzluklara dair iddialar geliyor. Bunun hukuki ve idari olarak değerlendirmesi başka birşeydir. Muhalefetin israrla hukuki meseleye çekmek istemesi sürdürdükleri karapropagandayla ilgilidir. Bu süreçlerin hukuki ve cezai süreçle ilgisi söz konusu değildir.

İlçelerdeki istifa iddiaları...

Değerlendirme süreci devam ediyor. AK Parti'nin performans kriterleri Cumhurbaşkanımız tarafından değerlendirme süreci başladı. Bu devam ediyor. Bunu sizlerle paylaşıyoruz.

ERKEN SEÇİM İDDİALARINA YANIT

Kılıçdaroğlu'nun genel seçimin erken yapılmasını istemesine ilişkin... Gündemimizde erken seçim yok. Milleti de seçim külfetine taşıma niyetimiz yok.