Gazete Vatan Logo

AK Parti'li Naci Bostancı'dan yeni parti iddialarına yanıt

AK Parti Meclis Grup Başkanı Naci Bostancı, iki yeni siyasi parti kurulacağı iddialarıyla ilgili, “AK Parti 2001'de kuruldu 2019 yılındayız 18 yıldır bu senaryoları dinliyorum” dedi.

AK Parti'li Naci Bostancı'dan yeni parti iddialarına yanıt

AK Parti Grup Başkanı Naci Bostancı katıldığı canlı yayında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu. Yeni askerlik düzenlemesinin muhtemelen nisan ayı içinde Meclis gündemine geleceğini anlatan Bostancı'nın açıklamalarının satır başları şöyle:

Kanaatim çok fazla tartışma olur mu şimdiden ön göremiyorum ama beklemiyorum. Partilerin üzerinde anlaşacakları temel hususları içeren bir teklif olacaktır. Hızlı çıkacaktır diye düşünüyorum.Benim kanaatim Ankara ve İstanbul'da problem yok. İzmir'de mücadele etmeye devam edeceğiz.

YENİ PARTİ İDDİASI

Bol miktarda senaryonun ortaya çıktığı alanlardan birisi magazin dünyası diğeri de siyaset. Siyasette de senaryo çok gerçeklik ne derseniz farklı. AK Parti 2001'de kuruldu 2019 yılındayız 18 yıldır bu senaryoları dinliyorum.Bir dönem 'O ayrılıyor bu ayrılıyor, başka bir parti çıkacak, AK Parti'nin içinden yeni başkaldırılar var.' Bunların hiçbirisi işe yaramadı.Bu aynı zamanda Türkiye siyasetine ilişkin farklı bir durumu gösteriyor o da şu; Türkiye siyasetinde AK Parti dışında farklı bir gelişme sağlanabilme imkanı yine AK Parti'nin kendi içinden aranıyor.

Haberin Devamı