Gazete Vatan Logo

AK Parti kurmaylarının sır toplantısı

AK Parti Kurmayları mecliste 2.5 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi. Toplantıda ne konuşulduğu ise merak konusu oldu.

Başbakan Yardımcıları Bülent Arınç ve Beşir Atalay, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Ali Şahin ve Hüseyin Çelik, AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal ile AK Parti Ankara Milletvekili ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Siyasi Başdanışmanı Yalçın Akdoğan, Meclis'te Başbakanlık makamında toplandı.

TBMM Başkanı Cemil Çiçek'in, Meclis'in açılışının 94. yıl dönümü dolayısıyla kutlamaları kabul törenine katılan AK Parti kurmayları, daha sonra Başbakan'ın makamına geçerek yaklaşık 2,5 saat süren bir toplantı gerçekleştirdi.

Adalet Bakanı Bozdağ, gazetecilerin toplantıyla ilgili sorularına, "Kendi çalışmamız...." karşılığını verdi. Bozdağ, "4 Eski Bakan ile ilgili soruşturma önergesi üzerinde mi çalıştınız?" sorusuna, "Önerge üzerinde grup çalışıyor. O grubun işi..." dedi.

Öte yandan, AK Parti Grup başkanvekilleri, 4 eski bakan ile ilgili yenilenecek soruşturma önergesi üzerinde çalışmalarını sürdürüyor.

Haberin Devamı