Gazete Vatan Logo

AK Parti, İçtüzük için harekete geçiyor

AK Parti Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, "İçtüzük değişikliği için bugün, üç siyasi partinin grup başkanvekilleriyle görüşebiliriz." dedi.

AK Parti, İçtüzük için harekete geçiyor

Grup Başkanvekili Elitaş, AK Parti Grup Toplantısı öncesinde gazetecilerle sohbetinde, İçtüzük değişikliği için bugün, üç siyasi partinin grup başkanvekilleriyle görüşebileceklerini belirterek, "Dört siyasi parti olmazsa olmaz." ifadesini kullandı.

Gazetecilerin Ramazan Bayramı'nı kutlayan Elitaş, Meclis'in bayram nedeniyle verdiği aranın ardından, bugün itibariyle yeniden gündemine başladığını bildirdi.

"Önümüzde, Kurban Bayramı tatiline kadar çıkarmamız gereken yasalar var." diyen Elitaş, Meclis'in çalışma takvimine ilişkin, grup önerilerini bugün TBMM Genel Kurulu'na sunacaklarını kaydetti.

Mustafa Elitaş, Meclis'in üç hafta süreyle salı, çarşamba, perşembe ve cuma günleri çalışmasını planladıklarını ifade ederek, bakanlar ve milletvekillerinin programlarını buna göre yapmaları durumunda sağlıklı bir çalışma imkanına kavuşacaklarını anlattı.

80 maddenin üzerindeki yatırım ortamınının iyileştirilmesiyle ilgili tasarının üç bölüm halinde görüşüleceğini aktaran Elitaş, tasarıyı bu hafta sonuna kadar yasalaştırmayı planladıklarını ifade etti.

Haberin Devamı

AK Parti Grup Başkanvekili Elitaş, gelecek hafta ve sonraki haftalarda da uluslararası iş gücü piyasası ile ilgili tasarıyı gündeme alacaklarını belirtti.