Gazete Vatan Logo

AK Parti Genel Sekreter Yardımcıları belli oldu

AK Parti'de, yeni Merkez Yürütme Kurulunun (MYK) belirlenmesinin ardından, genel sekreterlik ve başkanlıklardaki yardımcılar belli olmaya başladı.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcıları belli oldu

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, AK Parti'nin 24 Mayıs'taki ilk MYK toplantısının ardından; AK Parti Genel Sekreteri, Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül ile Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, İstanbul Milletvekili Mustafa Ataş'ın çalışma ekibi belli oldu.

Buna göre, genel sekreterliğin iş ve işlemlerinin daha düzenli ve verimli yürütülmesini sağlamak amacıyla; AK Parti Ankara Milletvekili Murat Alparslan, Bursa Milletvekili Zekeriya Birkan, İzmir Milletvekili Atilla Kaya ve Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu AK Parti'nin Genel Sekreter Yardımcıları olarak görevlendirildi.

Teşkilat Başkan Yardımcısı olarak ise İstanbul Milletvekili Harun Karaca, Elazığ Milletvekili Metin Bulut, Konya Milletvekili Ömer Ünal, eski Çorum Milletvekili Murat Yıldırım, eski Kırşehir Milletvekili Hacı Turan, eski Denizli Milletvekili Mehmet Yüksektepe ve eski Erzurum Milletvekili Saadettin Aydın atandı.