Gazete Vatan Logo

AK Parti'de ilk istifa!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Bingöl 3. sıra milletvekili adayı Feyzi Berdibek, seçim sonuçları açıklanmadan istifa ettiğini açıkladı.

AK Parti'de ilk istifa!

Bingöl’de oy verme işlemi saat 17.00 itibariyle son buldu. Sandık görevlileri oy çuvallarını Bingöl Merkez İlçe Seçim Kurulu’na teslim etmek üzere Adliye Sarayı’na geldi.

Çok sayıda polisin güvenlik önlemi aldığı adliye kapısında bir sandık görevlisi, bir üye içeri alındı. Oy sayma işlemi devam ederken HDP’lilerin ‘Tehdit var’ söylemlerine tepki gösteren AK Parti 3. sıra milletvekili adayı Feyzi Berdibek, Hükümet Caddesi üzerinde bulunan seçim irtibat bürosunda halka hitap etti.

Berdibek, "HDP’liler tehdit ediyor, arkadaş HDP’liler dağda tehdit etti. Şehir merkezinde kim sizi tehdit etti. Kim geldi size müdahale etti. Kim geldi sandıkta elinizi tuttu da oyunuzu elinizden aldı. Ben bu konuda ikili oynayanların hepsine yazıklar olsun diyorum. Hepsine yazıklar olsun diyorum, ben vekil falan da değilim istifa ediyorum. Vekilliği de reddediyorum, kimsenin de hakkını gasp etmiyorum. Vekil falan da değilim, ben buradan HDP’nin başarısını kutluyorum. Bu başarı HDP’nindir, bizim başarımız yoktur" dedi.

Haberin Devamı