Gazete Vatan Logo

AK Parti'de İl Danışma Meclisi toplantısı

AK Parti Kırıkkale İl Başkanlığı'nda İl Danışma Meclisi Toplantısı gerçekleştirdi

AK Parti'de İl Danışma Meclisi toplantısı

Teşkilat çalışmalarının değerlendirildiği toplantıya Koordinatör Milletvekili Kerim Yıldız, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, ilçe belediye başkanları ve partililer katıldı.

TEŞKİLATTIN ÇALIŞMALARINI YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ

Koordinatör Milletvekili Kerim Yıldız, AK Parti Kırıkkale Milletvekili Abdullah Öztürk, Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, ilçe teşkilatları ve çok sayıda partilinin katıldığı toplantıda 1 aylık teşkilat çalışmaları aktarıldı. Birlik ve beraberlik vurgusunun yapıldığı danışma meclisi toplantısında konuşmacılar Ermeni tasarısı hakkında karar alan Almanya’yı kınayan açıklamalar yaptı. Konuşmasında teşkilatın birlik ve beraberliğine dikkat çeken AK Parti Kırıkkale Koordinatör Milletvekili Kerim Yıldız Kırıkkale’de zaman zaman dolaştığını, gerek halkın gerekse genel merkezin teşkilattan son derece memnun olduğunu ifade etti. Kırıkkale’nin teşkilat çalışmaları kapsamında örnek bir şehir olduğunu ifade eden Yıldız “Yaptığımız incelemelerden edindiğimiz bilgilere göre Kırıkkale’de teşkilatımızın halkımızla iç içe olduğu anlaşılmaktadır” dedi.

Haberin Devamı

TEK GAYEMİZ HİZMET

AK Parti Kırıkkale Milletvekili olarak halkla sürekli iç içe olmaya özen gösterdiğini ifade eden Milletvekili Abdullah Öztürk “Meclis çalışmalarından arta kalan bütün zamanlarımda teşkilatımızın yaptığı çalışmalarda yer alıyorum. Teşkilatımızla koordinasyon halinde şehrimize nasıl hizmet edebiliriz diye sürekli etüt çalışmaları yapıyoruz. Ramazan ayında da yine teşkilatımızla birlikte iftar çadırlarında halkımızın arasında olacağız” dedi. Kırıkkale Belediyesi olarak Kırıkkale’yi daha da elit bir şehir yapmak için yoğun bir mesai harcadıklarını ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Saygılı “AK Partili olmak tek bir dava için çalışmak ve çaba harcamak demektir. AK Partililer olarak bizim tek bir gayemiz vardır oda halkımıza hizmet etmek. Bu yüzden AK Parti kadroları her daim birlik ve beraberlik içerisindedir” şeklinde konuştu.

KUTLU YÜRÜYÜŞE DEVAM EDİYORUZ

Haberin Devamı

Konuşmasına Almanya’yı kınayarak başlayan AK Parti Kırıkkale İl Başkanı Mürsel Akçay, “Sözde ermeni soykırımı yasa tasarısı hakkında karar alan Almanya parlamentosunu ve meclis kınama metnine imza atmayan HDP milletvekillerini kınıyorum. Uzun yıllardır dost ve müttefikimiz olarak tanığımız Almanya, bu tutumu ile zihnimizdeki yerini bir kere daha şekillendirmiştir. Ülkemizi her fırsatta Avrupa’ya şikâyet ederek zor durumda bırakmaya çalışan HDP’li milletvekilleri ise her zamanki alışılmış davranış ve tutumlarının dışına çıkmamışlardır. Bilindiği üzere Partimizi 22 Mayıs tarihinde gerçekleştirilen 2. olağanüstü kongrede 1405 delegenin oyunu alarak Genel başkanlığa seçilen Binali Yıldırımla, kutlu yürüyüşe devam kararı almıştır. Bizlerde büyük kongremizde Kırıkkale İl Başkanlığı olarak Ankara Arena’ya adeta çıkarma yaparak teşkilatımızı ve şehrimizi en iyi şekilde temsil ettik” dedi.

RAMAZANDA HALKIMIZLA İÇ İÇE OLACAĞIZ

Ramazan ayında her akşam bir mahallede kurulacak iftar çadırları ile halkın arasında olacaklarını dile getiren Akçay, “Bu mübarek ayı iftar sofralarında halkımızla birlikte geçireceğiz. Yine Ramazan Ayında genel merkezimizden gelen Ramazan erzaklarını ihtiyaç sahiplerine ulaştıracağız.” şeklinde konuştu

Haberin Devamı