Gazete Vatan Logo

AK Parti'de 3 ile gidecek vekiller belli oldu

AK Parti'nin milletvekili çıkaramadığı Tunceli, Hakkari ve Şırnak'a gidecek üçer vekil belli oldu

AK Parti'de 3 ile gidecek vekiller belli oldu

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, 1 Kasım seçiminde partisinin milletvekili çıkaramadığı Hakkari, Şırnak ve Tunceli'ye üçer milletvekilini görevlendirdi.

Alınan bilgiye göre, Davutoğlu'nun, Afyonkarahisar'da düzenlenen AK Parti 24. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı’nın açılış konuşmasında dile getirdiği, milletvekili çıkarılamayan Hakkari, Şırnak ve Tunceli'ye diğer bölgelerden milletvekili görevlendirilmesi konusu da toplantıda ele alındı.

Toplantıda, çok sayıda milletvekilinin söz konusu illere gönüllü olarak görevlendirilmesini istediği belirtilirken, Başbakan Davutoğlu'nun bu isimler arasından bir tercih yaptığı ifade edildi.

Buna göre, Hakkari için Kocaeli Milletvekili Cemil Yaman, İstanbul milletvekilleri Halis Dalkılıç ve Belma Satır, Şırnak için Konya Milletvekili Abdullah Ağralı, İstanbul milletvekilleri Nurettin Nebati ve Ravza Kavakçı Kan, Tunceli için ise Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, İstanbul Milletvekili Azmi Ekinci ve Çorum Milletvekili Lütfiye İlksen Ceritoğlu görevlendirildi.

Haberin Devamı