Gazete Vatan Logo
Magazin Ajda Pekkan'ın yasak aşk kaçamağı

Ajda Pekkan'ın yasak aşk kaçamağı

11 bin 500 liralık süitte...

Ajda Pekkan, uzun süredir yasak aşk yaşadığı Bülent Çavuşoğlu ile Bodrum'da 3 gün tatil yaptı. Çift, gözlerden uzak olmak için geceliği 11 bin 500 liralık süitte kaldı.

Çavuşoğlu, uğruna hem işinden hem de eşinden olduğu Ajda Pekkan'la yasak aşkını sürdürüyor. Yaklaşık 2 yıldır süren ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan Süperstar ile Çavuşoğlu, geçtiğimiz hafta Bodrum'da kaçamak yaptı.

KESENİN AĞZINI AÇTILAR

Bodrum'un en pahalı otellerinden Golden Savoy'da 3 gece baş başa konaklayan Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu, gözlerden uzak olmak için de kesenin ağzını açtı. Otelin denize nazır kısmında bulunan 'executive suit'te kalan aşıklar, gecelik 11 bin 500 lira yani 3 gece için toplamda 34 bin 500 lira ödedi. Gündüzleri kimsenin olmadığı saatlerde denize giren Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu, güneşlenmek için de yine kaldıkları suitin terasını tercih etti. Aşıklar, akşamları ise Dragon isimli restaurantta yemek yedi.

23 YAŞ KÜÇÜK

Bu arada Süperstar, kendisinden 23 yaş küçük olan Çavuşoğlu'yla aşkı yüzünden işadamının eşi Tuğçe Eyilik tarafından mahkemeye verilmişti. Ajda Pekkan ile Bülent Çavuşoğlu, sadece otel müşterisinin kabul edildiği Dragon Restaurant'ta yemek yerken bile en köşe masaları tercih etti. (Sabah)

Haberin Devamı