Gazete Vatan Logo

Aileyi vahşice katlettiler!

Önce golf sopasıyla taciz ettikleri babayı kafasına kurşun sıkarak öldürdüler, sonra da...

Önce golf sopasıyla taciz ettikleri babayı kafasına kurşun sıkarak öldürdükten sonra anneye sırayla tecavüz edip katlettiler

Güney Afrika’nın başkenti Johannesburg’da yaşayan Portekiz kökenli Viana ailesinin bahçıvanı Patrick Petrus Radebe (24), uşağın oğlu Sipho Mkele (21) ile hizmetli David Motaung (20) bir gece yarısı silahlı olarak gizlice ailenin evine girdi.

The Huffington Post sitesinde yer alan habere göre; önce baba Tony Viona’yı (63) yakalayan sanıklar, zavallı adamı golf sopası ve bıçakla taciz etti. Kafasına kurşun sıkarak Tony Viana’yı öldüren saldırganlar daha sonra anne Geraldine Viana’ya (42) yöneldi.

Korkudan titreyen kadına tecavüz ettikten sonra öldüren saldırganlar, o sırada evin küçük oğlu Amaro’nun tüm olanları saklandığı köşeden izlediğini fark etti ve 12 yaşındaki çocuğu banyoya götürdü.

KAYNAR SUDA BOĞDULAR

Katiller korkudan ağlayan küçük çocuğu kaynar suyla doldurdukları küvette boğdu. ‘Havlayarak rahatsızlık veren’ evin köpeğini de karnını deşerek öldüren gözü dönmüş saldırganlar daha sonra evden ayrıldı.
Aileyi nasıl katlettiklerini hiçbir pişmanlık belirtisi göstermeden anlatan katillerin davası sürüyor. Haklarında 6 Eylül’de karar verilecek olan cinayet ve tecavüz suçlarından suçlu bulundu.

YÜZLERİ GÖRDÜ DİYE...

Katillerin avukatı ise, müvekkillerinin, 12 yaşıdaki küçük Amaro’yu, yüzlerini gördüğü için aleyhte tanıklık yapmasın diye öldürdüklerini, aileyi de Geraldine Viana’nın kendilerine kötü davrandığı için, intikam adına katlettiklerini iddia etti.

Haberin Devamı